FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se pun la punct ultimele detalii! Dinamo finalizează contractul de sute de mii de euro

Dinamo finalizează în aceste zile acordul cu noul sponsor principal
Dinamo finalizează în aceste zile acordul cu noul sponsor principal

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 11:31 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 19:09

Dinamo finalizează în aceste zile acordul cu noul sponsor principal, care va fi casa de pariuri Stanleybet, conform informațiilor GSP.ro.  ”Câinii” vor semna un parteneriat cu unul dintre jucătorii importanți din România, prezent pe piața pariurilor din țară din 2004.

Conducătorii „câinilor” pun la punct ultimele detalii cu firma care va avea numele pe tricourile de Liga 1. 

Suma nu este încă 100% stabilită, dar clar va fi mai mare decât ce a oferit compania 888 anul trecut, în liga secundă, adică 250.000 de euro.

Tricouri noi și discuții cu mai mulți sponsori

„Câinii" sunt în discuții și cu alte companii care să-și treacă logo-ul pe tricouri și să aducă bani la bugetul grupării.

Dinamoviștii vor avea echipamente noi, de la Macron, pentru sezonul 2023-2024, cu care au evoluat deja în amicalele din Slovenia:

+31 FOTO

Lotul lui Dinamo în cantonamentul din Slovenia:

  • Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic, Adnan Golubovic
  • Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzăr, Cristian Costin
  • Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Ionuț Borcea, Cristian Ionescu, Alex Irimia, Nelut Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Dennis Politic
  • Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali, Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio

Următorul amical al lui Dinamo e pe 5 iulie, cu Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei), în Austria, de la ora României 18:00.

VIDEO Imagini inedite din cantonamentul celor de la Dinamo. Cum îi pregătește Caparco pe portari

Întâlnire de ultim moment la Dinamo, între acționarii majoritari și fani: care e bugetul și când vor fi înregistrate transferurile la LPF
DINAMO
Întâlnire de ultim moment la Dinamo, între acționarii majoritari și fani: care e bugetul și când vor fi înregistrate transferurile la LPF
Adnan Golubovic, noul goalkeeper al lui Dinamo: „Sunt exploziv, parez penalty-uri, am joc bun de picior”
dinamo
Adnan Golubovic, noul goalkeeper al lui Dinamo: „Sunt exploziv, parez penalty-uri, am joc bun de picior”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
creeperno534
creeperno534  •  04 Iulie 2023, 22:47

Stai linistit ca se va face hair-cut, iar pana atunci Dinamo functioneaza pe baza vechiului plan de reorganizare

bl0catu
bl0catu  •  04 Iulie 2023, 19:13
Postat de albu pe 04 Iulie 2023, 14:24

Inainte sa omitem pareri ar fi bine sa cunoastem situatia. Dinamo are un plan de reorganizare aprobat de judecator in 2021 dupa care functioneaza acum, de altfel legea permite si modificarea acelui plan,ceea ce incearca Zavaleanu acum. Tot ce face Dinamo e' legal, ca unii nu cunosc legea,ca unora nu le convine,e problema lor...

pai planul de reorganizare functioneaza numai daca pasii facuti sunt cei dinainte stabiliti! daca nu iti indeplinesti angajamentele se cam duce planul de reorganizare! daca in 2021 functiona, putea sa functioneze si acum, dar se pare ca nu a functionat! daca in loc sa stinga datoria ei au marit-o , despre ce vorbesti? daca vrei sa schimbi planul de reorganizare pentru ca asta nu a mers nu prea stiu cat se poate! dupa lege ar cam fi declarat falimentul! ar fi pacat ca o echipa ca Dinamo sa fie declarata falimentara dar prea multi rechini mai mari sau mai mici s-au strans in jur si musca din ea! unii chiar aia care ar fi trebuit sa aiba grija ca asta sa nu se intample!

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Iulie 2023, 18:45
Postat de tororosso pe 04 Iulie 2023, 14:33

Abureală tipică a celor de la Dinamo care trâmbițează vrute și nevrute numai de ei știute . Contul cu Macron e blocat până în ziua de azi deoarece clubul are plați restante către Macron încă din sezonul trecut . Italieni suflă și în iaurt după ce sau ars odată cu Dinamo. Ce nu pot mulți a înțelege cum și de ce se fac manevre meschine în favoarea unui club rupt în dos care nu au drept de a face transferuri iar ei se laudă cu transferurile făcute , cu potențiali acționari vânzători de pepeni . Cum și cine i-a permis unei echipe sa promoveze dacă nu are buget și planul de organizare aprobat de justiție? Capra moare de râioasă, şi tot cu coada pe sus se ține .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează