FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Starea lui Jean Pădureanu, tot mai gravă » Are momente în care este inconștient

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 13:18

Fostul președinte al Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu (80 de ani), a fost internat în stare gravă într-un centru de îngrijiri paleative.

Se pare că "Lordul" suferă de Alzheimer, diabet și probleme cardiace, iar surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița informează că are inclusiv momente în care este inconștient.

"Domnul Jean Pădureanu este internat în centrul de îngrijiri paleative, pentru supraveghere. Acesta are parte de îngrjiri paleative pentru multiplele afecţiuni de care suferă", a declarat Mihaela Mastan, purtătorul de cuvânt al Spitalului, citată de adevarul.ro.

Condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Jean Pădureanu a executat doar un an și trei luni de detenție, iar apoi a fost eliberat tocmai din cauza problemelor grave de sănătate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  28 Decembrie 2016, 22:22

1.Să vă fie ruşine !!!! Şi vouă şi celor care v-au permis să vă postaţi inepţiile ! Să-i ceri public moartea unui om care nu ţi-a făcut rău şi nu a omorât pe nimeni este dovada nivelului mental, moral şi intelectual la care vă aflaţi...2.Aceeaşi ură o arătaţi şi faţă de Gică Popescu, fără să aveţi dovezi clare că a fost vinovat. Până şi procurorii i-au cerut o pedeapsă CU SUSPENDARE. A fost un proces comandat de Băsescu, România fiind ameninţată cu infringement pentru Justiţie şi trebuia demonstrat că Justiţia funcţionează, cap de afiş fiind Gică. 3.JP a făcut reciprocităţi între echipe mici, iar din paguba de care este acuzat că ar fi adus-o statului nu a beneficiat. Dovadă situaţia lui financiară. A vrut să ajute Clubul, care fără el s-a dezintegrat. 4. Când cerea asistenţă medicală scriaţi că se preface. Acum, când aveţi dovada că nu s-a prefăcut, îi cereţi moartea !!! Câinii au suflet, nu ca voi !!! 5. Era numit Lordul în fotbalul românesc, inclusiv de fotbalişti cu care am stat de vorbă. Dacă el era Lord iar fotbalul românesc era total cuprins de corupţie, de ce nu au fost arestaţi toţi ?! Învăţaţi să gândiţi şi apoi să jigniţi...

thomassystem
thomassystem  •  28 Decembrie 2016, 19:59

Hai nea Jane, du-te spre lumină, zboară puiule zboară, scuteste-ne de prezența matale, ai trăit după reguli numai de tine știute, ai făcut destul rău fotbalului românesc, ia-ti talpasita, caramba, nimeni nu îți va duce dorul. Intră în tunel, simte tăișul coasei, drum bun cale bătută.

549201191912884
Danny Caroll  •  28 Decembrie 2016, 15:58

Crapa Contele Blatula

Vezi toate comentariile (5)
Comentează