FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ - GAZOVIK (RUSIA II) 1-0

Start lansat

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Universitatea a învins formaţia din liga secundă rusă, Gazovik, în primul amical din Turcia, scor 1-0. "Şepcile roşii" au debutat cu dreptul în amicalele din Turcia învingînd la limită, 1-0, pe Gazovik, echipă ce activează în a doua ligă din Rusia.
Meszaros a început partida cu cinci jucători din cele nouă achiziţii făcute în această iarnă pe "Ion Moina". Brazilianul Brito şi ex-timişoreanul Dancia au fost titularizaţi pe benzile laterale, Şoltuz în centru defensivei, iar Budean mijlocaş dreapta, Răducanu evoluînd vîrf împins. Cu salariul proaspăt dublat, căpitanul "studenţilor", Dorin Goga, a avut o motivaţie în plus ieri, reuşind să marcheze, în minutul 17, singurul gol al partidei.
Intrat la pauză, Cristian Silvăşan a apucat să joace doar 10 minute. Nervos, atacantul s-a contract cu arbitrul partidei şi a fost eliminat. "Băieţii au avut o poftă mare de joc. Se vede că au dat de iarbă. Avem 7 puncte din trei meciuri. Sîntem în grafic", a precizat preşedintele Toni Doboş. În primele două amicale ale iernii, disputate la Cluj, "U" a învins Sănătatea (1-0) şi a remizat cu Avîntul Reghin, ambele echipe jucînd liga a treia.

Amical

"U" Cluj - Gazovik (Rusia II) 1-0 (1-0)
A marcat: Goga (17)
"U" Cluj (prima repriză): Moldovan - Brito, Bilica, Şoltuz, Dancia (20. Suller) - Budean, Dolha, Soporan, Buş - Cl. Răducanu, Goga. Antrenor: Alpar Meszaros
"U" Cluj (repriza secundă): Oltean - Unguruşan, Cordoş, Iodi, Suller - Silvăşan, R. Sabo, Bundea, A. Savu - N. Jovanovici, Băd

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  05 Februarie 2008, 14:10

doamne cati retarzi au internet... mecanicu' asta e printre ei! si cand scrie e retardat si se balbaie...

 •  05 Februarie 2008, 13:29

mai Marius Tuhuţ informeazate corect data viitoare!!!Nu mai scrieti prosti pe care cei care nu stiu cum sta treaba de fapt sa le creada!!!induceti lumea in eroare!!!'U'Cluj - Sanatatea(3-1)!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează