FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Start vot! Galeria Rapidului îşi alege noul lider

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 16:48

Mîine, de la ora 19:00, se va ţine în cadrul Sălii Rapid prima şedinţă a suporterilor rapidişti din acest an. Unul dintre subiectele la ordinea zilei va fi alegerea unui nou şef de galerie. Ultraşii vor discuta şi despre strategia de menţinere a numărului ridicat de suporteri la meciurile echipei, în condiţiile în care Rapidul a ieşit din lupta pentru trofee.

Deşi în ultima perioadă echipa de sub Podul Grant a avut parte de instabilitate atît din punct de vedere financiar cît şi la nivel de echipă, suporterii feroviari au ţinut să arate că "şi la bine şi la rău Rapid este clubul lor". Fanii echipei de fotbal caută să susţină şi să promoveze şi celelalte discipline sportive din cadrul clubului giuleştean.

Ultima acţiune a suporterilor a fost lansarea "Ligii Copiilor Rapidişti" unde copiii cu vişiniul în sînge, alaturi de părinţi au putut participa la activităţi culturale cum ar fi:
- modelaj de baloane
- iniţiere în folosirea instrumentelor muzicale (chitară clasică, tobe)
- pictură
- puzzle-uri
- acvaristică
- karaoke
- dansuri
- lansarea Poveştilor Vişinii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
catzulinho
catzulinho  •  27 Ianuarie 2013, 00:45

Fara nicio suparare, Dan nu are ce cauta la microfon, chit ca nu se mai poate acum. Corsicanu n-ar fi fost o idee rea, aia cu sila mare sau dezinteresati de galerie cantau de frica atunci cand era el...

maxone42
maxone42  •  25 Ianuarie 2013, 19:40

...care a intrat DIRECT in prima divizie de fotbal a Romaniei.

maxone42
maxone42  •  25 Ianuarie 2013, 19:38
Postat de ticutroya pe 25 Ianuarie 2013, 16:27

Auzi bai Victor vranceanu , Rapid este echipa de ,,sub''/ pod care-i da lu' mata-n bot , nu-i asa ???

Asta face parte din "strategia" presarilor vinduti oierului sef Gigi Becali. Mai baga si ei cite o "figura de stil" asa... pe sestache. Probabil ca Victor Vriceanu asta nu a trecut nici macar cu masina prin Giulesti , ca altfel ar sti ca stadionul este LINGA Podul Grant , NU "sub" Podul Grant , pod celebru si istoric al Bucurestiului , care pe vremea cind deja EXISTA (ca si stadionul Giulesti dealfel) , Ghen(ce)a de linaga cimitir si INCLUSIV cimitirul Ghen(ce)a nu erau decit un lan de porumb la marginea Bucurestiului , lan de porumb nealterat inca de catre comunistii care au inventat prin abuz si minciuna prima echipa a Lumii care a intrat DIRECT in prima diviz

Vezi toate comentariile (7)
Comentează