FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL » DINAMO - EINTRACHT BRAUNSCHWEIG 1-0

Startul lui Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Golgeterul a adus victoria “cîinilor” în primul meci de verificare al verii.

În primul test din noul mandat al lui Rednic, Dinamo şi-a schim­bat înfăţişarea. Fără Cătălin Mun­tea­nu, Mărgăritescu, Lobonţ, Bratu şi Moţi în teren, roş-albii s-au căutat în prima repriză.

Înlocuitorii Romanovs, Pekarici, Miranda sau Ilie Iordache au în­cer­cat în permanenţă să demonstreze că îşi merită tricoul de titular. Ul­ti­mul şi-a menţinut cursele şi dri­blin­gu­rile pe care le etala la Pandurii, iar în minutul 11 i-a pasat decisiv lui Miranda, însă argen­ti­nianul a pierdut uşor mingea. Torje a arat bine partea dreaptă, iar Boştină (22, 39, 40) a încercat fără succes poarta nemţilor.

Dănciulescu (60), golgeterul Ligii 1 în sezonul precedent, a reluat din “foarfecă” în braţele portarului. După numai două minute, Miranda i-a strecurat mingea printre pi­cioa­re unui adversar, iar acesta l-a do­­bo­rît. Danciu-gol a profitat şi în­scris splendid de la 18 metri, min­gea ştergînd transversala înain­te de a intra în plasă. Linişte şi pace pînă la final, iar “Puriul” a rulat tot lotul spre a-i căli pe puşti pentru duelurile din campionat.

Dinamo 1 Eintracht Braunschweig 0
A marcat Dănciulescu (60)
Dinamo în prima repriză: Romanovs (30 Dolha) - Blay, Pekarici, Izvoranu, Pulhac - Torje, Ropotan, Boştină, Iordache - Dănciulescu, Miranda
Dinamo în a doua repriză:
Dolha - Homei, L. Goian, Diabate, Izvoranu (70 Bucşă) - Torje, Vranjkovici, Grigore, Attoukoura - Dănciulescu, Alexe

Ştirile meciului

Andrei Cristea a fost menajat de Rednic aseară. Fotbalistul a făcut deplasarea la Braunschweig, dar n-a jucat, ci a făcut doar ture de teren.

Fostul dinamovist Vali Năstase, acum legitimat la Braunschweig, nu a evoluat aseară, întrucît fotbalistul de 34 de ani a sosit abia ieri în Germania după vacanţa petrecută în România.

3.000 de spectatori au umplut singura tribună a stadionului secund din Braunschweig, iar înainte de meci s-au înghesuit la tonete pentru a achiziţiona cîrnaţi şi bere.

Cu două minute înainte de golul lui Dănciulescu, Torje (foto) i-a provocat o accidentare gravă unui apărător advers. Piticul l-a întors pe fundaş, iar acesta a căzut cu piciorul sub el, fiind nevoit să iasă de pe teren.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
 •  25 Iunie 2008, 11:11

Andrei Cristea a fost menajat!!!!!!! De ce l-ati adus deja accidentat? L-ati adus pe Oprita nr. 2? Ne-am saturat de voi, actionari de ca-cat!

 •  25 Iunie 2008, 11:06

Nu-l dai si pe Danciu, strambule? Nu-ti desavarsesti opera?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează