FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Statistică dezastruoasă sub comanda lui Andone! Aspectul invocat de fanii care îi cer demisia

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2016 17:49

După înfrângerea suferită cu CS U Craiova, scor 1-2, fanii dinamoviști cer cu insistență înlocuirea lui Ioan Andone și au adus drept argument statistica negativă din acest sezon. 

Dinamo nu a învins nicio echipă aflată deasupra ei în clasament în acest sezon. "Câinii" au înregistrat remize cu Steaua (1-1), Viitorul (1-1) și CFR Cluj (0-0) în deplasare, precum și cu Gaz Metan Mediaș (1-1) pe teren propriu și au pierdut partidele cu FC Botoșani (1-2) și CS U Craiova (1-2).

Singurul meci care ar putea fi invocat drept contraargument la această serie negativă este prima partidă a sezonului, câștigată pe terenul campioanei Astra (4-1).

În etapa următoare, Dinamo va juca în Ștefan cel Mare împotriva  unei alte formații care se află deasupra ei în clasament, Pandurii Târgu-Jiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
travka
travka  •  19 Octombrie 2016, 08:55
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 18 Octombrie 2016, 19:38

Prostule daca nu erau puscariasii aia si mafia din cca si frf , voi in ziua de azi nu aveati ce cauta in fotbalul romanesc intr-o lume normala.......inteleg ca frustrarea este mare pentru voi cand spui fcsb ceea ce sunteti si nu steaua , cu care nu aveti nicio legatura............rezultatele se vad in tribuna 0,valoare echipa de club 0, valoare echipa nationala 0 nu va-ti saturat de atatea umilinte??? Stiu ca voi consumati aceleasi substante ca si regheblat , de aroganta si prostie...............

in tribuna se vad rezultatele? pai prostule hai sa ti explic, Steaua are cel mai mare numar de fani la meciurile pe teren propriu ok in acest sezon, deci cine e 0 in tribuna? suntem pe locul 1 in liga, jucam in grupele europele EL si tocmai am facut egal cu locul 4 din Spania, Villareal, o echipa care si cu juniorii ar face instructie cu saraciile de Dinamu Bucuresti FCDB 1948 club patronat de Badea-Negoita-CSM si alti 2-3 patroni =))) dinamo fcdb 1948 este inregistrat ca societatea comerciala in 2001 la registrul comertului, sunteti o clona prabusita a fost echipe de fotbal defunta Dinamo care juca si avea rezultate europene, voi retrogradati anu asta probabil =))))))

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Octombrie 2016, 21:42
Postat de Gelu Oanca pe 18 Octombrie 2016, 20:38

ANDO tie nu-ti este rusine cu rezultatele astea, dati omule demisia doar vezi ca nu te mai vrea nimeni. Sati fie rusine ca ai adus echipa spre liga a 2 a.

Vezi domnule Onaca ,pe langa faptul ca esti rautacios , mai ai si probleme cu ortografia.

138672209828437
Gelu Oanca  •  18 Octombrie 2016, 20:38

ANDO tie nu-ti este rusine cu rezultatele astea, dati omule demisia doar vezi ca nu te mai vrea nimeni. Sati fie rusine ca ai adus echipa spre liga a 2 a.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează