LIGA 1  ·  GAZ METAN - CS U CRAIOVA 3-2

Statistică șocantă! Andrei Chivulete are un număr incredibil de penalty-uri și eliminări dictate în 60 de meciuri

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de — , Luni, 17 Septembrie 2018, 10:25

Andrei Chivulete (31 de ani) a arătat de 4 ori punctul cu var în partida de sâmbătă seara dintre Gaz Metan și Craiova, 3-2, și a ajuns la 34 de penalty-uri dictate în 60 de jocuri în L1. Plus 21 de eliminări!

"E păcat că s-a ajuns să se dea asemenea penalty-uri în 2018. Glumeam cu băieții în vestiar și ziceam că dacă Andrei Chivulete mai acorda un penalty, îl bătea chiar el", a fost poanta pe care fundașul medieșean Vali Crețu a făcut-o la finalul partidei câștigate în fața Științei.

GSP.ro a analizat cariera "centralului" în prima divizie, iar concluzia e una incredibilă: în cele 10 ediții de Liga 1, Chivulete jr. a fost delegat de CCA la 60 de meciuri, în care a acordat 34 de lovituri de la 11 metri!

"Nu vreau să comentez arbitrajul, dar a dat mult prea multe cartonașe galbene. E straniu că în opt etape, un jucător ca Mitriță, care suferă 8-10 faulturi în fiecare meci, să aibă el 4 cartonașe galbene!", a declarat Devis Mangia, tehnicianul oltenilor.

În afara celor 10 avertismente, "fluierașul" bucureștean a arătat și un cartonaș roșu, Matteo Fedele fiind eliminat extrem de ușor. Cu "roșul" de sâmbătă, Andrei Chivulete a ajuns la cota 21 de când activează în L1! "Arbitrul a pierdut controlul jocului, a iritat prin deciziile sale ambele echipe" a fost concluzia lui Nicușor Bancu.

Vezi și:  Record bătut de centralul Chivulete! Când a avut loc ultimul meci cu 4 lovituri de la 11 metriClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (6)

doubleti  •  17 Septembrie 2018, 23:11
Postat de bazileon pe 17 Septembrie 2018, 14:36

Sa pretinzi ca ai fost persecutat cand primesti trei lovituri de la 11m - din care doua nascocite, ăsta tupeu!

Tupeu e sa primesti un penalty când faultul se produce la 2 m in afara careului. Ce zici? Iti aduci aminte de Steaua-Craiova acum 3 ani? Totdeauna Craiova a fost furată, iar când primește 3 penalty-uri (recunosc, cam neobișnuit, dar nu e singura echipă din lume) toata lumea zice ca e ajutată. Nu ar fi mai bine ca fundașii sa nu mai facă astfel de greseli? Si apropo, penalty-ul Gazului cum ti s-a parut? Eu zic ca mai grav e faptul că fundasul Gazului nu este eliminat la un fault clar, in schimb Fedele este eliminat fără ca sa existe contact. Trecând peste toate aceste aspecte, Craiova a pierdut pe mâna ei. A avut efectiv meciul in mâna. Nimeni nu zice in schimb nimic de galeria Craiovei care a fost exemplară pe parcursul întregului meci si mai ales la final. Astfel de lucruri trebuiesc scoase in evidenta.

bazileon  •  17 Septembrie 2018, 14:36
Postat de doubleti pe 17 Septembrie 2018, 12:00

Toți o dati ca a favorizat Craiova sâmbătă!? Ori nu v-ați uitat la meci, ori nu va pricepeți la fotbal. Toate penalty-urile au avut acoperire. Ba mai degrabă cea defavorizată a fost Craiova. Fetele nu trebuia eliminat. Nici macar nu-l atinge pe atacant iar daca totusi vrei sa dai fault pentru atacant, în situația dată dai cel mult galben aparatorului. În schimb trebuia sa-l elimine pe fundalul Gazului care-l tine in mod evident pe Mitrita in marginea cardului. Offside semnalizat aiurea la Bancu care scăpase perpendicular pe poartă. Multe faulturi dure ale gazdelor nesanctionate, în schimb craioveni au primit galben pentru orice atingere. Asta e. Doar ca ma deranjează ca toata lumea zice ca a fost avantajata. Mitrita e faultat constant in toate meciurile si nici macar jumatate din culturi nu sunt sancționate. Cele care se acordă se au doar daca sunt la peste 30 de m de poartă. Mitrita e un jucător scund cu centrul de greutate jos, care sta foarte bine pe picioare, deci e greu sa-l darami doar dintr-o imbranceala. Deci apărătorii ataca ca disperării dar cu toate astea ei nu sunt sancționati pentru fault, dar Mitrita da. Unde este logica voastră cu ajutarea Craioveni.

Sa pretinzi ca ai fost persecutat cand primesti trei lovituri de la 11m - din care doua nascocite, ăsta tupeu!

Andrei Petre  •  17 Septembrie 2018, 13:48

Pustiulica de Chivulete este nesigur pe el.Ii tremura chilotii pe el cand intra pe teren.Nu are ce sa caute in L1 acest individ ca strica meciurile prin deciziile eronate.Tasu a vrut sa-l faca arbitru dar copilul este foarte emotiv.Sa mai arbitreze prin L2-L3 doi ani sa mai scape de emotii.

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1