FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL LOTERIA 1

Statuia din boxă » George Copos a apărut încătuşat şi devastat la un nou termen din dosarul ”Loteria 1”

Celălalt dosar în care e implicat Copos,
Celălalt dosar în care e implicat Copos, "Loteria 2", are termen pe 9 aprilie

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:52

Deşi a venit bărbierit şi îngrijit la termenul din dosarul "Loteria 1", în care a primit patru ani de închisoare înainte de recurs, fostul patron al Rapidului n-a scos un cuvînt şi a evitat contactul vizual cu fiica sa ori cu Dinu Gheorghe, prezenţi la termen.

A intrat în sala de judecată a "Loteriei 1" la 12 şi jumătate. Îmbrăcat îngrijit, în costum albastru cu dungi şi cămaşă albă, bărbierit şi tuns, parcă pentru a distrage atenţia de la mîinile încătuşate. Totuşi, fără a fi slăbit fizic.

George Copos n-a scos un cuvînt în boxă, nu şi-a salutat nici măcar din priviri fiica, Alexandra, ori pe Dinu Gheorghe, prezenţi. N-avea să se întoarcă nici ulterior către cei doi. Înconjurat de patru poliţişti, fostul patron rapidist a strîns nervos un carneţel între palme în permanenţă. â

Un genunchi şi-o haină
A fost audiată o singură persoană, fosta secretară a Loteriei, Daniela Dumitrescu. După care avocaţii au început parlamentările: întîi pentru o amînare, cîştigată, apoi pentru dată. 24 aprilie, "să venim şi noi după Paşte, curaţi!", după spusele judecătorului.

Copos a părăsit la fel de pierdut sala: a împins cu genunchiul uşa boxei şi şi-a ascuns cătuşele cu haina costumului, după două ore şi jumătate. Nu s-a uitat la fiica Alexandra, care a ieşit abia după altă oră. Parcă mai liniştită. "Ai grijă să nu te împiedici!", a atenţionat un cameraman. S-ar fi întîlnit, după încheierea şedinţei, cu tatăl închis de 18 zile.

Ce este Dosarul " Loteria 1"
Un scandal de evaziune fiscală în care Loteria Naţională a cumpărat 38 de spaţii comerciale, indirect, de la Ana Electronic, compania lui George Copos, pentru 5,2 milioane de euro. DNA a trimis dosarul la ÎCCJ: Copos a primit, în prima fază, 4 ani de închisoare.

85 termene a avut dosarul Loteria 1: a fost plimbat, pe rînd, la ÎCCJ, Judecătoria Sectorului 2, Curtea de Apel şi Tribunalul Bucureşti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
asdc
asdc  •  22 Martie 2014, 13:39

ehee,utecistule...... a trecut vremea in care sareai intr-un picior,si cantai,dolarei-s pe campii ...hai sa-i adunam copii

pma77
pma77  •  22 Martie 2014, 13:34

pedepsele se contopesc,ar fi trebuit sa-l judece cand iese de la inchisoare ca sa mai faca 4 ani:))

celceeste
celceeste  •  22 Martie 2014, 11:34

banuiesc ca mare parte din bani sunt pusi pe numele familiei, a fetei in special. ce a facut la loteria e mult mai grav decat la dosarul transferurilor, unde nu a platit niste taxe la bani adusi di afara. ca va plati, asta pare sigur, problema este recuperarea banilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close