FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a ajuns la ”Badea Cîrţan” » Roş-albaştrii nu se mai pot antrena nici pe arena Farului

Aşa arata ieri terenul echipei Carioca Constanţa +4   FOTO
Aşa arata ieri terenul echipei Carioca Constanţa

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 19:33

Oficialii Farului i-au anunţat pe stelişti că astăzi nu se mai pot antrena pe terenul central pentru a nu strica gazonul! De aceea, ei au ajuns să se pregătească pe baza echipei Carioca Constanţa.

Roş-albaştrii au fugit la Constanţa pentru a avea un teren bun pe care să se pregătească înaintea primei etape din această primăvară, de duminică, de la Mioveni.

Chiar şi aşa, planurile din Bucureşti ale steliştilor nu s-au potrivit prea bine cu ale celor de la malul mării. Ieri după-amiază, după sosirea pe Litoral, steliştii au fost scoşi la antrenament de Ilie Stan pe arena centrală de la stadionul Farul. Aceasta a fost prima şi singura şedinţă de pregătire pe care roş-albaştrii o vor susţine pe terenul principal. Asta pentru că oficialii constănţeni le-au comunicat celor din staff-ul roş-albaştrilor faptul că vor trebui să protejeze gazonul pentru partida amicală de miercuri, de la ora 11:00!

Vezi mai jos o Galerie FOTO
cu terenul echipei
Carioca Constanţa!

Conducătorii "rechinilor" au venit însă şi cu o propunere de compromis pentru stelişti, care astăzi au programate două antrenamente. "V-am pregătit terenul secund pentru antrenamentul de dimineaţă, iar pentru cel de după-amiază puteţi merge în Complexul Badea Cîrţan, pe stadionul ITC!", le-au transmis "marinarii" steliştilor.

Le ocupă terenul celor de la Carioca Constanţa :)
Pe terenul pe care se vor pregăti steliştii se dispută, de obicei, meciuri ale formaţiilor de juniori din zona Constanţei. În plus, mai multe echipe din ligile a treia şi a patra îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Cea care a jucat cele mai multe meciuri pe acest teren este echipa din Liga a patra Carioca Constanţa. "Terenul e închiriat de mai multe formaţii din zonă, dar e cel mai bun dintre cele cinci care sînt în complex", a comentat un oficial constănţean.

Piţi plînge după Constanţa
Unul dintre cei mai mari fani ai terenului din Constanţa este selecţionerul Victor Piţurcă. În mandatul precedent de la echipa naţională, Piţurcă ducea echipa naţională pe Litoral pentru a disputa meciurile oficiale. "Şi acum aş fi preferat Constanţa, dacă aveam Naţional Arena acolo", a declarat selecţionerul.

"Terenul secund este unul foarte bun, e tăvălugit şi aranjat. La Constanţa nu mai e zăpadă demult, deci gazonul e foarte bun. La fel şi pe ITC" (Marcel Lică, preşedinte Farul)

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (11)
alinescu13
alinescu13  •  28 Februarie 2012, 15:26

Este o stana mai incolo la vreo 2 km......drum bun ste-le-meaua !!!!!!!!!!!

athommuska
athommuska  •  28 Februarie 2012, 11:18

sincer, cred ca nu e cazul sa va ofuscati asa. Daca terenul Cariocei este bun sau mai bun decat altele de ce nu se poate antrena si Steaua? Decat sa se antreneze prin cine stie ce gropi prin Bucuresti sau pe nush ce stadion cu nume, mai degraba face o miutza pe un gazon bun , fara risc major de accidentari. Totusi, altceva ar fi sa revina la locul ei langa cimitiru' din Ghencea ca acolo ii este locul. Sunt terenuri bune, gazonul de pe stadion si el - in plus au fanii aproape :D

cris4co
cris4co  •  28 Februarie 2012, 11:03

ba da cum ar fi sa te antrenezi pentru Mioveni pe National Arena? Vedeti voi scor peste 6 zile...stiti cate carioci sunt intr-un Set? Atatea ia steaua de la Mioveni!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează