FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IAȘI - STEAUA 0-2

Steaua a avut gol valabil

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2009 00:00

Kapetanos a marcat cu capul în finalul primei reprize, însă reuşita a fost anulată eronat de asistentul Iulian Radu


Două faze controversate s-au petrecut în prima repriză. Cea dintîi, la poarta Stelei: unul dintre atacanţii lui Poli Iaşi a scăpat singur cu Zapata, însă Ghionea a făcut un tackling, ieşeanul a căzut şi a solicitat lovitură liberă şi eliminare pentru căpitanul roş-albaştrilor, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV ale Antenei 1 i-au dat dreptate "centralului", Ghionea atingînd mingea.

Cea de-a doua s-a petrecut la poarta lui Brăneţ. Steaua a plecat pe contraatac, Bănel a centrat de pe partea stîngă, iar Kapetanos a marcat cu capul.

Golul a fost anulat pe semnalizarea asistentului Iulian Radu. Reluarea a arătat însă că grecul Kapetanos se afla pe linie cu Buta, ultimul fundaş al molodvenilor, astfel că decizia tuşierului, validată de Marius Avram, a fost eronată. "Nu a fost ofsaid, cel puţin eu nu am văzut aşa ceva în cele două-trei reluări oferite", a declarat Ion Crăciunescu.


Kapetanos a marcat cu capul în finalul primei reprize, însă reuşita a fost anulată eronat de asistentul Iulian Radu

Două faze controversate s-au petrecut în prima repriză. Cea dintîi, la poarta Stelei: unul dintre atacanţii lui Poli Iaşi a scăpat singur cu Zapata, însă Ghionea a făcut un tackling, ieşeanul a căzut şi a solicitat lovitură liberă şi eliminare pentru căpitanul roş-albaştrilor, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV ale Antenei 1 i-au dat dreptate "centralului", Ghionea atingînd mingea.

Cea de-a doua s-a petrecut la poarta lui Brăneţ. Steaua a plecat pe contraatac, Bănel a centrat de pe partea stîngă, iar Kapetanos a marcat cu capul.

Golul a fost anulat pe semnalizarea asistentului Iulian Radu. Reluarea a arătat însă că grecul Kapetanos se afla pe linie cu Buta, ultimul fundaş al molodvenilor, astfel că decizia tuşierului, validată de Marius Avram, a fost eronată. "Nu a fost ofsaid, cel puţin eu nu am văzut aşa ceva în cele două-trei reluări oferite", a declarat Ion Crăciunescu.

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (14)
 •  20 Octombrie 2009, 09:07
Postat de pe 19 Octombrie 2009, 03:03

bai, a fost offside la Banel, nu la Kapetanos...atata puteti sa va mai bateti cu pumnul in piept...tztz

"DESTEPTULE" Banel a centrat cum sa fie offside la el???????????????

 •  20 Octombrie 2009, 09:07
Postat de pe 19 Octombrie 2009, 03:03

bai, a fost offside la Banel, nu la Kapetanos...atata puteti sa va mai bateti cu pumnul in piept...tztz

"DESTEPTULE" Banel a centrat cum sa fie offside la el???????????????

 •  19 Octombrie 2009, 20:15

DA! Gol valabil la Kapetanos. Da sa vedeti cum comentatorii de cacao de la A1 se intreceau sa dea credit arbitrului. Cica nu e unghiul bun!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează