FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a devenit cea mai indisciplinată echipă, apariţiile în ziarele de scandal fiind invers proporţionale cu rezultatele » Ghencea "Bamboo"!

Articol de , - Publicat miercuri, 23 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2011 12:04

Mihai Stoica i-a lăsat pe Bilaşco şi pe Brandan în club peste capul lui Sorin Cîrţu. Jumătate din lotul roş-albaştrilor a fost implicat în scandaluri în ultimele luni

"Nimeni nu iese din casă după ora 23:00! Iar dacă avem meci, toată lumea pleacă direct acasă de la stadion! Cine nu respectă regulile astea plăteşte!". Deja s-a ales praful de principiile cu care venise Sorin Cîrţu la Steaua. După 1-1 cu FC Vaslui, Brandan şi Bilaşco au plecat din Ghencea direct în club. Ambii aveau acceptul lui Mihai Stoica să petreacă, fără ca antrenorul să fi fost consultat! Becali a aflat şi s-a enervat: "Cum le-a dat MM voie să se ducă la club de la stadion? O să mă implic personal, din momentul ăsta, fiindcă se exagerează cu abaterile din viaţa extrasportivă a jucătorilor!".

VEZI AICI VIDEO CU BRANDAN ÎN CLUB!

Într-unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului, cu investiţii de 6 milioane de euro în achiziţii şi aproape toate obiectivele deja ratate, exceptînd Cupa României, Steaua a apărut cel mai des în tabloide. Înainte de Brandan şi de Bilaşco, Tănase, Bogdan Stancu, Cosmin Matei, Ricardo Gomes şi MM făcuseră spectacol în paginile ziarelor de scandal.

MM a mai dus echipa în club
În decembrie, aproape tot lotul Stelei a mers la Bamboo. Mihai Stoica a organizat ieşirea. Geraldo şi Nicoliţă au fost printre puţinii care au refuzat petrecerea. Managerul s-a evidenţiat mai tare decît fotbaliştii. A dansat toată seara cu o roşcată cu care s-a şi sărutat, iar imaginile au apărut a doua zi în ziare şi pe site-uri.

Alergat de interlopi
La o lună distanţă de la "roşcata lui MM", a "impresionat" Tănase. "Dodel" s-a dus la Olteniţa după iubita lui, Diana Gureşoaie. A picat în mijlocul unui scandal cu interlopi locali, care l-au alergat printr-un club, iar fratele jucătorului a fost bătut rău. Tănase a scăpat doar cu sperietura.

Şi-a revenit la poker
Căpitanul de atunci al Stelei a trecut repede peste bătaia de la Olteniţa. La cîteva zile distanţă, el a mers la Marriott, alături de Bogdan Stancu şi de Cosmin Matei. Şi-au petrecut seara jucînd poker. Cum jocurile de noroc deveniseră hobby-ul întregului lot, Lăcătuş şi staff-ul lui au încercat să impună reguli speciale în cantonamentele din Antalya, dar nu şi-au făcut nici ei iluzii: "Joacă în camere, pe laptopuri, şi n-avem cum să-i controlăm".

Perversiuni filmate pe laptop
Tot în Turcia, team-managerul Marius Ianuli s-a filmat masturbîndu-se în camera lui din cantonamentul Stelei. "Eram mai mulţi băieţi din conducere şi ne distram", a explicat el. Fata cu care comunica pe messenger l-a filmat şi a trimis imaginile ziarelor şi televiziunilor.

În discotecă după dansatoare
Dintre străini, Ricardo Gomes a fost apariţia cea mai spectaculoasă. Brazilianul a apărut în Cancan pozat alături de o brunetă, dansatoare într-un club din Bucureşti. "Mi-am pierdut jobul, fiindcă Ricardo venea des şi-mi cerea să stau doar cu el", a povestit fata. Brazilianul a mai fost cuplat şi cu o altă dansatoare, fostă prietenă a lui Ousmane N'Doye.

Au depăşit-o pe Dinamo
Steliştii se comportă acum exact cum o făceau rivalii lor în anii trecuţi. Cu Tamaş, N'Doye, Pulhac, Ropotan şi Adrian Cristea, Dinamo îşi asigura aproape zilnic subiecte în paginile tabloidelor, iar scandalurile apăreau unul după altul. Toţi cei enumeraţi au dispărut din Ştefan cel Mare şi s-a schimbat şi atmosfera. "Cîinii" n-au mai fost implicaţi în nici un scandal de proporţii în ultimele şase luni!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
silviu.bahrim
silviu.bahrim  •  23 Martie 2011, 16:50

Minciuni si iar minciuni. In primul rand, poza articolului este de cand cei doi evoluau pentru Unirea Valahorum Urziceni. In al 2-lea rand, cancan e un ziar de cacao. la steaua este o stabilitate extraordinara, dar voi, vreti sa o dezbinati prin articole menite sa involboreze apele prin ghencea.

vipdanciu
vipdanciu  •  23 Martie 2011, 14:38

dc se cheama titlul Ghencea ,,Bamboo"??si nu se cheama gheancea ,,The Gang" caci brandan pleca din gang nu din bamboo..ar vrea cazemata aia imputita numita gang sa ajunga un fel de bamboo

crystyanbet
crystyanbet  •  23 Martie 2011, 12:23

bravo mymy,ma bucur ca exista cineva care se ocupa de intretinerea atmosferei cat mai rea la steouaia,bafta in continuare =))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează