FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - PETROLUL 0-0

Steaua a dezamăgit din nou! 4 jucători de nota 4 în echipa lui Rădoi! » Singurul fotbalist care a impresionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 09:45

Steaua a debutat în noul sezon de Liga 1 cu un egal, 0-0 cu Petrolul.

Deși erau favoriți să cîștige, roș-albaștrii nu s-au putut impune în fața ploieștenilor. În plus, jocul elevilor lui Mirel Rădoi a dezamăgit în multe momente.

Dintre jucătorii care au evoluat aseară, Breevled, Chipciu și noile achiziții Tudorie și Muniru au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, fiind cei mai slabi jucători din meci.

Paul Papp a primit cea mai mare notă, 7. Fundașul a fost cel mai bun om al steliștilor și a ajutat de multe ori atacul.

La formația ploieșteană, cea mai mică notă a fost 5, primită de șapte jucători.

Playtech: ȘOC! Epidemiolog celebru, avertisment înfiorător pentru România. Ce urmează în țară


Comentarii (31)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Iulie 2015, 03:51
Postat de Ionut Costin pe 12 Iulie 2015, 13:26

Ati facut facultatea la Spiru Haret la distanta sau v-a dat diplomele dom profesor Varan. Apucati-va de maturat ca fotbal e o necunoscuta pt voi.

Ba pe mine nu ma intereseaza clasa politica din Romania cu atit mai mult alegatorii ca tine !! Eu am votat o singura data in primavara lui 90 si am votat cu Ratiu dupa care am urmarit rezultatele si mi-am facut bagajul cu destinatia Londra dar "varanul " asta cum zici tu si altii e de citeva ori mai bine pregatit profesional decit voi nimicurile care nu ati relizat nimic la viata voastra chiar daca asa zisul varan a fost un oportunist crescut in epoca pile , relatii si bani . Macar asta a facut o televiziune caruia nu ii sunt mare fan dar imi place sau nu este singura pe profit deci singura care plateste sute de milioane de dolari la statul roman . Asta si e esenta capitalismului . Profitul . Din asta se hraneste educatia , sanatatea, cultura, etc..nu din INSOVENTE nimicule !!

aius
aius  •  12 Iulie 2015, 13:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

820070371412219
Ionut Costin  •  12 Iulie 2015, 13:26

Ati facut facultatea la Spiru Haret la distanta sau v-a dat diplomele dom profesor Varan. Apucati-va de maturat ca fotbal e o necunoscuta pt voi.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează