FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a fost inspirată » Rafael Cruz ar putea semna cu o echipă din liga a doua braziliană

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 23:15

Rafael Cruz, fundaşul dreapta testat de Steaua în această iarnă, ar putea semna cu o echipă din liga a doua din Brazilia.

Trimis înapoi în America de Sud după ce a bifat numai 54 de minute în tricoul "roş-albaştrilor", Cruz se îndreaptă spre al doilea eşalon din Brazilia. Pentru că la Atletico Mineiro nu are loc în primul "11", iar ofertele au întîrziat să apară, fundaşul de 28 de ani ar putea semna cu Ceara, echipă care a terminat pe locul 11 în Serie B. Conform jangadeiroonline.com.br, Cruz ar fi ajunge astăzi în Fortaleza, pentru a discuta datele noii sale înţelegeri.

Cruz a fost aproape de un împrumut pînă în vară la Steaua, dar Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia sa din amicalul cu FC Basel, scor 1-1, şi a anulat transferul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  05 Februarie 2013, 03:43

La ce densitate de jucatori este in Brazilia liga a doua nu cred ca este chiar asa de rau. Dar de ce sa ratam noi o ocazie de a mai pupa in dos pe El Ciobandante si ai lui.

silviu_indonezia
silviu_indonezia  •  05 Februarie 2013, 00:20

MORI CIOBANE!

theopalas
theopalas  •  05 Februarie 2013, 00:09

Voi nu vedeti cat de penibili sunteti? Orice tampenie care se petrece la stana e ceva pozitiv pentru voi. Ce e asa mare inspiratie in aceste chestii?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează