FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a început negocierile cu Viitorul: "Lăcătuș va avea o discuție cu Hagi"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 11:15

Ion Ion, noul antrenor al Stelei, echipă care va juca în Liga a 4-a sau a 5-a din sezonul viitor, a anunțat că are în vedere mai mulți jucători de la echipa lui Gică Hagi.

"Era păcat ca baza din Ghencea să nu fie folosită pentru fotbal. La stadion se fac investiții, se fac vestiarele, loc pentru refacere. Vom juca pe unul din terenurile de acolo, vom pune tribune. Prin înființarea echipei de seniori le dăm copiilor posibilitatea să joace și după ce termină junioratul.

Mă bucur că acest proiect a început cu mine. O să mă consult cu Marius Lăcătuș, care se implică total în acest proiect. În fiecare etapă mergem să urmărim jucători. Mă ajută și colegii de la copii și juniori. Steaua atrage lume multă. Să știți că pe parcurs o să vină sponsori mulți. Noi suntem continuatoarea echipei, Steaua a fost percepută mereu ca echipa Armatei. Noi vom începe de acolo de unde ne acceptă, nu contează că e liga a cincea sau a patra.

Vom încerca să luăm jucători de 19 și 24 de ani, dar și unii cu experiență de 27, 28 de ani. O să vedem, depinde și de partea financiară. Marius Lăcătuș va discuta cu Hagi, e posibil să luăm jucători și de acolo, ei au mulți jucători pe care-i împrumută. Vom încerca să jucăm spectaculos, ăsta a fost stilul Stelei mereu", a declarat Ion Ion la TV Digi Sport.

 

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
perseus.x
perseus.x  •  01 Aprilie 2017, 02:08

Sa dea Dumnezeu *** ***...care au distrus Steaua Bucuresti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1669595786595625
Vasile Dima  •  31 Martie 2017, 20:12

Le propun ăstora să înscrie echipa lor aici în Kazahstan, lucrez în Astana, sigur îi vor primi în liga lor intai,vor găsi și sponsori, Talpa va fi piua întâi, vor mânca carne de cal pe saturate, iar Lăcătuș va duce echipa în finala UCL,pe care o vor pierde la penalty, pt că Ducadam apără pt Fcsb, adică adevărata echipa STEAUA!

147687542408495
Viorel Stelistul  •  31 Martie 2017, 18:25

Echipa CSA condusa de tripleta Petrea+Talpan+Lacatus si sustinuta de Balint, Boroi si T.Stoica, va juca in turneele armatelor prietene sovietice si in eventuale turnee de sumo la care colonelul Petrea va fi invitat personal. Lacatus cu trei mese la popota, chiar daca este in liga a V-a, va fi foarte multumit, iar Talpan care va fi numit comandant general NATO, dupa succesele epocale obtinute impotriva echipei noastre, adevarata si unica Steaua, nu va mai avea timp de alte activitati. Niste rataciti, cu mintile intunecate de rautate, ura sau lacomie, pe care ii iertam pentru ca nu stiu ce fac. Forza Steaua!!!...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează