FOTBAL  »  Superliga  »  SILENZIO STAMPA

Steaua a intrat în silenzio stampa, decizia este criticată! » UPDATE "Au nişte conducători proşti!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2013 13:45

Steaua a decis aseară să intre în silenzio stampa, urmînd să mai dialogheze cu presa doar la meciurile din Liga 1, Cupa României sau Liga Campionilor.

UPDATE / Emeric Ienei a continuat atacurile după decizia Stelei de a intra în silenzio stampa şi la Sport Total FM: "Stelei nu-i foloseşte acest război. Este o mare greşeală şi aici cred că au nişte conducatori proşti, care nu ştiu să se comporte. E un sport priculos. Cred că Reghecampf este şi influenţat. Îl apreciez pe Reghecampf, este un antrenor în devenire, cu calităţi bune, dar din păcate este uşor influenţabil".

**********

Imediat, fostul mare antrenor al Stelei şi cîştigător al Cupei Campionilor în 1986, Emeric Ienei, a criticat în termeni duri decizia oficialilor roş-albaştri: “Un club trebuie să aibă un contact foarte loial cu ziariştii întotdeauna, fiindcă are nevoie de reclamă. Decizia cu silenzio stampa este o prostie. Dacă eşti un om inteligent te poţi înţelege cu orice ziarist. Cît am condus eu Steaua, niciodată nu a fost în silenzio stampa şi nici contre cu ziariştii nu am avut. Eu cred că ceea ce au făcut este o dovadă de slăbiciune. Nu au voie să facă aşa ceva, mai ales că în Liga Campionilor nu s-au comportat conform aşteptărilor, dar în campionat oricum sînt pe primul loc.

Boloni are dreptate cînd spune că acest silenzio stampa îi jigneşte pe toţi suporterii din tribune. Eu îi sfătuiesc, prieteneşte, să renunţe la această decizie. Ziariştii care au scris contra lor au făcut-o pe bună dreptate. Nu înseamnă că dacă cineva îi critică nu le vrea binele. Antrenorul nu trebuie să-i convingă pe jucători să nu mai vorbească cu ziariştii, ci să joace şi să îi convingă pe ziarişti că greşesc. Reghecampf nu are argumente… Doar pe cele de anul trecut, că a luat titlul, că a eliminat Ajax şi că a bătut-o pe Chelsea. Acum se află pe primul loc, dar echipa nu mai joacă ce juca anul trecut”, a tunat Ienei la Fanatik Show.

“Un club trebuie să aibă un contact foarte loial cu ziariştii întotdeauna, fiindcă are nevoie de reclamă. Decizia cu silenzio stampa este o prostie. Dacă eşti un om inteligent te poţi înţelege cu orice ziarist. Cît am condus eu Steaua, niciodată nu a fost în silenzio stampa şi nici contre cu ziariştii nu am avut. Eu cred că ceea ce au făcut este o dovadă de slăbiciune. Nu au voie să facă aşa ceva, mai ales că în Liga Campionilor nu s-au comportat conform aşteptărilor, dar în campionat oricum sînt pe primul loc. Boloni are dreptate cînd spune că acest silenzio stampa îi jigneşte pe toţi suporterii din tribune. Eu îi sfătuiesc, prieteneşte, să renunţe la această decizie. Ziariştii care au scris contra lor au făcut-o pe bună dreptate. Nu înseamnă că dacă cineva îi critică nu le vrea binele. Antrenorul nu trebuie să-i convingă pe jucători să nu mai vorbească cu ziariştii, ci să joace şi să îi convingă pe ziarişti că greşesc. Reghecampf nu are argumente… Doar pe cele de anul trecut, că a luat titlul, că a eliminat Ajax şi că a bătut-o pe Chelsea. Acum se află pe primul loc, dar echipa nu mai joacă ce juca anul trecut” - See more at: http://www.fanatik.ro/silenzio-stampa-este-o-prostie-reghecampf-nu-argumente-102322#sthash.zemoKyW9.dpuf

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (417)
j.p.
j.p.  •  11 Octombrie 2013, 20:57

La Fanatik Sou' lol , mai exista aceasta emisiune :))))))))))

ferko_cfr_k
ferko_cfr_k  •  11 Octombrie 2013, 20:21

Nea Imi taci dracu,ai avut conducator fiul lui tara imparat,ca de nu erai tot un anonim.taci dracu pt totdeauna ;

adrian.1984
adrian.1984  •  11 Octombrie 2013, 20:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca trecea peste Sri Lanka Cred ca asistam la cel mai mare dezastru umanitar din era moderna.

Vezi toate comentariile (417)
Comentează