FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a intrat în tratative cu echipa unui jucător dorit în această vară: ”Se negociază”

Aganovici mai are contract cu AEL până în iunie 2017
Aganovici mai are contract cu AEL până în iunie 2017

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:00

Steaua a intrat în tratative cu AEL Limassol pentru Aganovici, ca să urgenteze achiziționarea mijlocașului croat.

Un anunț al lui Becali o costă bani pe Steaua şi fotbalistul vizat e conştient că tranzacţia s-a complicat un pic. "Cluburile negociază transferul meu, dar nu pot spune amănunte, agentul se ocupă direct de această afacere. Eu îmi renovez casa în perioada asta", spune Adnan Aganovici.

Mijlocașul de 28 de ani pe care roș-albaștrii îl cunosc de la Brașov și de la Viitorul a fost curtat inițial ca un posibil chilipir. Steliștii credeau că îl pot lua gratis, liber de contract. Din momentul în care Gigi a anunțat că-l vrea, AEL a refuzat să-i mai rezilieze acordul.

"Probabil că va trebui să plătesc greșeala pe care am făcut-o când am vorbit despre Aganovici. Ciprioții au auzit de Steaua și acum cer bani", s-a resemnat Becali. El e dispus să achite un preț pentru afacerea Aganovici, nu mai mult de 100.000 de euro.

Mihai Stoica l-a recomandat pe croat, un fotbalist care l-ar înlocui pe Bourceanu în schemă, într-o distribuție mai ofensivă, cu Adnan utilizat ca pereche a lui Pintilii în zona din fața apărării.

7 goluria marcat Aganovici pentru Viitorul în cele 23 de partide în care a apărut pentru dobrogeni în sezonul trecut. A fost cea mai bună stagiune din cariera sa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează