FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a mai reuşit un ultim transfer: Goga vine de săptămîna viitoare

Dorin Goga
Dorin Goga

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 19:27

Deşi nimeni nu spera ca mutarea să se mai realizeze, se pare că Dorin Goga va ajunge în cele din urmă la Steaua. Ştirea a fost dezvăluită chiar de Gigi Becali, patronul echipei roş-albastre, la emisiunea Fanatik Show, pe DigiSport.

Jucătorul pare să fi ajuns la un acord cu patronul stelist, deşi precedentele negocieri nu s-au finalizat. După cîteva etape jucate în divizia secundă, Goga s-a convins că viaţa nu e prea bună la matineu şi se va întoarce în Liga 1. Va ajunge la Steaua liber de contract, dar Becali vrea să-i dea bani şi lui Marian Iancu.

"Mai iau un jucător, ca să avem lotul complet. Vă spun că mai avem nevoie de un mijlocaş ofensiv, foarte tehnic. O să îl iau pe Goga liber de contract. L-am sunat azi şi i-am zis. Bă, tu vrei să ajungi fotbalist odată. Mi-a spus: Gata nea Gigi, vin", a povestit Gigi Becali.

Aflat sub contract cu Poli Timişoara, Goga ar putea semna cu roş-albaştrii chiar dacă a expirat perioada de transferuri. El are un memoriu la LPF, prin care solicită să devină liber de contract, iar dacă acest lucru se va realiza, atunci are dreptul să meargă la orice echipă chiar în actualul campionat. Gigi Becali a mai negociat în tercut cu Goga, însă acesta a solicitat să aibă la Steaua acelaşi salariu pe care l-ar încasa la Poli în sezonul 2012-2013, 350.000 de euro.

Iancu infirmă
Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a comentat posibilul transfer al lui Goga, spunînd că nu a apucat să discute nimic cu Becali. Totuşi, acesta crede că tranzacţia are şanse mici să se realizeze, pentru că jucătorul nu poate deveni liber de contract.

"N-am vorbit cu Gigi nimic în ultimul timp şi dacă a vorbit cu jucătorul, a făcut-o fără să ştiu eu. Oricum, nu mă deranjează, o să negociez cu el şi o să aflaţi scorul tranzacţiei zileel viitoare. Noi am cîştigat litigiul cu Goga şi e a făcut recurs, n-are nici o şansă să devină liber de contract: e cu salariile la zi şi a mai şi luat 100.000 de euro în avans", a spus Iancu la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
zadkiel
zadkiel  •  20 Septembrie 2011, 23:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De putut poate sigur dar ar trebui un transplant de creier! Asta este problema la Dodel! Este retardat! Pacat ca tehnic este, dar omul este neandertahalian!

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  20 Septembrie 2011, 23:21

Asta-i iar un mare fiasco..........

adyssulovecrysa
adyssulovecrysa  •  20 Septembrie 2011, 22:49

dak ajunge la steaua e vaide pla lui ...se autodistruge...intrebarea lui berbecali ar fii sunat astfel:)):)):)) vrei sa ajungi gloaba la steaua?pai hai ba baiatule k de cand te astept:))) mai am cateva specimene paici gen tanase si prazarii costea=))deci facem ekipa buna...aaa si sa nu`l uitam pe radut=))=))=))k doar figureaza la stoaia=)):)) STEAUA BUCURESTI=)))DUTE`N MORTII MATII=))CU GIGI CU TOT...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează