FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a pierdut al doilea căpitan în 6 luni! » Cine e cea mai bună opţiune pentru înlocuirea lui Mihai Pintilii? Votează în sondajul GSP

Articol de - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 16:42

Mihai Pintilii a părăsit-o pe Steaua la finalul săptămînii trecute şi a semnat cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Al Hilal.

Mijlocaşul este al doilea căpitan al Stelei care părăseşte echipa în acest an după ce Alex Bourceanu a ales să meargă la Trabzonspor în pauza competiţională din iarnă.

Mai mult, şi alţi jucători importanţi precum Chiricheş şi Rusescu au părăsit echipa vara trecută, iar Ciprian Tătăruşanu este ultimul care a plecat de la gruparea roş-albastră. Portarul nu şi-a prelungit contractul cu Steaua şi va merge, cel mai probabil, la Fiorentina.

În aceste condiţii, cine ar trebui să preia banderola de căpitan al Stelei? Costel Gîlcă trebuie să aleagă dintre 6 jucători de bază ai formaţiei.

Alex Chipciu şi Cristi Tănase sînt de mulţi ani la Steaua şi reprezintă două nume importante în vestiar, de aceea se află şi între primele opţiuni pentru preluarea banderolei.

Mare favorit este şi Florin Gardoş, chiar dacă în ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri care îl dau plecat de la Steaua. Gardoş a fost aproape să preia banderola şi după plecarea lui Alex Bourceanu. Chiar dacă se află în ultimul an de contract, şi Iasmin Latovlevici este o soluţie.

Nu trebuie uitat nici experimentatul Lucian Sînmărtean sau polonezul Lukasz Szukala. Totuşi, mijlocaşul are un dezavantaj pentru că a venit doar de 6 luni în Ghencea, dar este adevărat că este şi foarte respectat de coechipieri.

Care ţi se pare cea mai bună opţiune pentru preluarea banderolei de căpitan? Votează în sondajul GSP!


A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
ainraymon
ainraymon  •  11 Iunie 2014, 00:15

Iar voi muriti de grija lor!!! Mai bine le-ati su ge -o !!!

danutk
danutk  •  09 Iunie 2014, 14:51
Postat de ando89 pe 09 Iunie 2014, 13:21

dodel ar fi cel mai tare capitan, are carisma si viziune!

=)))))))

adianghelescu
adianghelescu  •  09 Iunie 2014, 14:31

mache ar fi cel mai bun ca este mana forte

Vezi toate comentariile (32)
Comentează