FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a pregătit două contracte pentru Rîpă » Becali către Marius Stan: "Ţi-am dat cadou 2,4 milioane"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 22:55

Gigi Becali n-a reuşit să-i convingă pe cei de la Oţelul pentru a-l aduce de acum pe Cornel Rîpă şi a anunţat că va trata direct cu Marius Stan.

Patronul Stelei a explicat cum va proceda şi ce-i va transmite actualului primar de la Galaţi.

"Ţi-am dat pe cadou 2,4 milioane de euro pe Vîtcă şi pe Szekely, pentru că ei n-au fost buni de nimic şi i-am dat gratis. Dă-mi-l pe Rîpă! E o chestie de moralitate pînă la urmă.

Am pregătit două contracte cu Rîpă. Dacă mă înţeleg cu Marius Stan înregistrăm contractul de la 15 ianuarie. Dacă nu, Rîpă va fi jucătorul Stelei de la 1 iunie", a spus Becali la Contraatac, pe GSP TV.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
qwerty007
qwerty007  •  21 Ianuarie 2013, 01:02
Postat de imperator pe 21 Ianuarie 2013, 01:00

La biserica română ! :)

Daaa,acolo sta pe gratis !

imperator
imperator  •  21 Ianuarie 2013, 01:00
Postat de qwerty007 pe 21 Ianuarie 2013, 00:57

Caine rosu in Detroit,...unde stai ma in Detroit !?

La biserica română ! :)

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  21 Ianuarie 2013, 00:59

Ar fi decent din partea gazetei, ca prostul romaniei sa fie chestionat intr-un interviu despre gravele probleme de la echipa, si sa ne spuna acest cioban prost, cand o sa-si respecte angajatii, cand o sa stabilesca functii concrete la echipa (aici nu ma refer la molii ca MM) ci functii de care oamenii sa fie responsabili, de ce nu vine nici un sponsor la echipa, de ce-au inchis muzeul Stelei, de ce peste 50% din oamenii care "muncesc" la Steaua sunt din familia interlopa si au doar 4-5 clase! In curand o sa ramana si fara suporterii aia pe care-i impresioneaza si pe coloana carora si-a construit parcursul in politica! Memento Mori cioban ingamfat, rusinea Romaniei! MEMENTO MORI!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează