FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Steaua a rîvnit la cel mai bun portar din Liga 1! Declarația care-i va enerva pe șefii campioanei: "Nu sînt surprins"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 13:23

Portarul celor de la Petrolul, Peterson Pecanha, a fost pe lista Stelei, însă cele două părți n-au ajuns la un consens în privința contractului. 

Brazilianul recunoaște că este bucuros că o echipă precum Steaua s-a interesat de el, dar nu e surprins de faptul că nu au ajuns la un acord. 

"E adevărat că Steaua a discutat cu agentul meu. Nu s-a ajuns la nici un acord. E un lucru care nu mă surprinde, pentru că ei n-au reușit să ajungă la un acord nici cu Teixeira.

Recunosc că am fost bucuros să știu că o echipă care joacă în Liga Campionilor e interesată de mine. Dar am semnat pe încă doi ani cu Petrolul.

Am niște clauze, dar aceste lucruri țin de viitor. Gîndurile și inima mea se află aici, sper să pot ajuta cît mai mult Petrolul", a zis Peterson Pecanha la Dolce.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (2)
manty_one
manty_one  •  19 Iulie 2015, 16:35

In acest moment Steaua nu are nevoie de jucatori fitosi...Texeira este unul dintre cei plini de fumuri...cu aere de mare vedeta!!..cu banii care s-ar fi investit in el salariu si prima de instalare sunt ferm convins ca Steaua va gasi un jucator de profilul lui mult mai tanar si de ce nu chiar mai bun!!

iulix73
iulix73  •  19 Iulie 2015, 16:32

Ce sa inteleg , ca *** castiga mai mult la Petrolul decat ar fi primit la Steaua sau ca valoarea lui e peste Teixeira ? Frustari de liga 1 ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează