FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a scăpat de depunctare! "Roş-albaştrii" au cîştigat litigiul cu FCM Bacău în cazul Baciu

Eugen Baciu a fost mărul discordiei în litigul dintre FCM Bacău şi Steaua
Eugen Baciu a fost mărul discordiei în litigul dintre FCM Bacău şi Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 20:03

Steliştii pot răsufla uşuraţi! Pericolul depunctării în cazul "Baciu" a trecut, clubului roş-albastru dîndu-i-se dreptate în litigiul cu FCM Bacău.

Cazul Eugen Baciu a explodat în urmă cu ceva mai mult de o lună. Atunci, băcăuanii au anunţat că aşteaptă de la Steaua 800.000 de euro, plus penalităţi, şi că au acte în acest sens. "Totul este cît se poate de clar. Gigi Becali nu poate păcăli chiar pe toată lumea. Trebuie să dea banii pe care noi să-i virăm la Bugetul de Stat în contul datoriilor pe care le avem", a afirmat în cel moment Dumitru Sechelariu.

Despre ce e vorba? Atunci cînd l-a transferat de la FCM Bacău, Gigi Becali s-a angajat să dea clubului patronat la acea vreme de Dumitru Sechelariu. "400.000 de euro dacă îl transferă în altă parte pe fotbalist pe timpul contractului sau 800.000 de euro dacă Steaua şi jucătorul se despart din oricare motiv".

Oficialii Stelei au invocat faptul că Eugen Baciu a semnat în 2009 un contract nou cu Steaua, iar clauza ar fi căzut. Comisia a acceptat argumentul acestora.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasglo
vasglo  •  22 Septembrie 2011, 08:05

Si unde sunt jurnalistii aia care umpleau paginile cu "Steaua depunctata", "Steaua retrogradata" etc, numai pentru ca un pungas ca Sechelariu mai vroia niste bani de la prostul de Gigi... Numai niste anormali puteau crede ca daca jucatorul ajunge la final de contract, nu mai vrea sa-l prelungeasca, ramanad liber, asta inseamna ca, clubul trebuie sa dea 800.000 euro, ca asa vor muschii lui Seche.. Bacaul avea procent la un eventual transfer si atat. Aia cu "devine liber din orice motiv" e aberanta si, pe cale de consecinta, nerelevanta juridic...

johny122
johny122  •  21 Septembrie 2011, 23:14

LOGIC !!! CUM SE PUTEA ALTFEL ?

ida68
ida68  •  21 Septembrie 2011, 22:43

Inca o dovada a faptului ca Mitica face legea in fotbalul romanesc, iar Jiji este unul dintre marii profitori.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează