FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a stabilit preţurile biletelor » Tichete ieftine la primul meci oficial din 2014!

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 10:03

După ce LPF a decis ca meciul Steaua - Chiajna, restanţă din etapa a 3-a, să se joace vinerea viitoare, pe 14 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul din Ghencea, oficialii roş-albaştri au stabilit deja preţurile biletelor.

Cel mai ieftin tichet va costa 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 30 de lei pentru un loc la tribuna zero.

Biletele se vor pune în vînzare atît online, cît şi la casele de bilete din Ghencea.

După prima parte a sezonului Steaua este pe locul 3 în clasament, dar dacă va cîştiga restanţele cu Chiajna şi U Cluj urcă pe prima poziţie în Liga 1.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
redknapp
redknapp  •  08 Februarie 2014, 22:32

Carmen Bucureşti, clubul patronat de Mociorniţă, a fost desfiinţat tocmai pentru a face loc noii secţii de fotbal a Ministerului Forţelor Armate, care a purtat denumirea de ASA (1947-1948), CSCA (1948-1949), CCA (1950-1961) şi, într-un final, Steaua Bucureşti. Din ordinul Anei Pauker.

redknapp
redknapp  •  08 Februarie 2014, 22:31

De la Ionel Mociorniţă la Gigi Becali O asociere de nume care frapează. Ce legătură ar putea avea avocatul Ionel Mociorniţă, moştenitorul industriaşului pielăriei Dumitru Mociorniţă cu actualul latifundiar Gigi Becali? La prima vedere îi despart foarte multe lucruri, gradul de cultură, conduita morală şi nu în ultimul rând contextul istoric în care şi-au dobândit poziţia socială. Însă există un aspect care îi leagă, şi anume, fotbalul. Becali este indirect, prin clubul pe care îl finanţează, continuatorul lui Mociorniţă. Probabil că actualul gestionar al destinului echipei roş-albastre nu cunoaşte istoria înfiinţării clubului Steaua.

enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  08 Februarie 2014, 13:28
Postat de haoscalm pe 08 Februarie 2014, 12:49

Atunci sa-i incurajam din fata televizoarelor cu berea in mana ... poate ca la goluri or sa ne auda din stadionul gol... si se vor simti satisfacuti ca au luat ceva dolari in plus de la trusturile de televiziune. HALAL MANAGERIAT!!! HALAL CLUB !!! Mi-e din ce in ce mai rusine cu statutul de stelist, sau oare oi mai fi...? Poate ptr. Steaua before BEBE ....!

Gresesti, aici clubul nu are nicio vina (o premiera:)) ) contractul cu rcs-rds este la nivel de lpf, Steaua sau alt club nu pot alege orele de disputare. Asa a fost contractul semnat si cluburile trebuie sa-l respecte. Ciobanul chiar a incercat acum vreo 2 ani sa semneze direct cu rcs, dar nu l-au lasat liga si mitica! Managementul Stelei este, de ani buni, o gluma proasta, dar aici nu are nicio vina. Trebuie sa fim corecti.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează