FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU STEAUA

Steaua a stabilit reguli extrem de dure pentru propriii jucători » Ca la garnizoană!

Steaua
Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Orice fotbalist care va fi văzut în oraş după ora 22:00 va suporta o amendă de 2.000 de euro, iar dacă va repeta escapada i se vor opri din salariu 5.000 de euro

Viaţa extrasportivă a lui Cristi Tănase, care a creat mari scandaluri la Steaua în turul campionatului, i-a determinat pe şefii echipei să pună la punct un Regulament de Ordine Interioară în care să prevadă sancţiuni extrem de dure pentru actele de indisciplină.

Începînd din săptămîna premergătoare primei etape din retur, orice fotbalist al Stelei va trebui să se supună noilor reguli. Nimeni nu mai are voie să stea în oraş mai tîrziu de ora 22:00. Cine va încălca această regulă şi va fi prins va primi imediat o amendă de 2.000 de euro.

"Dacă va repeta escapada şi va sta după ora 22:00 şi a doua oară, atunci va suporta 5.000 de euro amendă. Să vedem cine îşi va mai permite să aibă astfel de ieşiri. Nu contează că fotbalistul e în oraş doar să bea o cafea! Pur şi simplu, e interzisă orice ieşire după ora 10 seara!", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

În tur, Tănase a fost surprins de mai multe ori în diverse cluburi şi restaurante petrecînd cu băutură şi manele pînă spre dimineaţă, alături de iubita sa, "bomba-sexy" Iulia. Nu numai Tănase s-a aflat în această ipostază, ci şi Grzelak, Tătăruşanu, Toja şi Dayro Moreno.

"După Tănase şi după Toja va trebui să pun nişte bodyguarzi, care să-i păzească strict, să mă asigur eu că sînt în casă la ora 22:00"
Gigi Becali

"Nu ştiam eu de ce Toja juca fenomenal în primele 4-5 etape după cantonamente şi apoi o lăsa mai moale. Păi, cînd se întorcea din cantonament dădea de alte lucruri în Bucureşti"
Gigi Becali

Pentru ce se mai dau amenzi
- cartonaşe roşii primite gratuit
- întîrzieri sau absenţe de la antrenament
- practicarea de jocuri de noroc în cantonament
- discuţie la telefon în sala de mese sau în vestiar
- gesturi prin care sfidează staff-ul tehnic în timpul meciurilor sau al antrenamentelor

30.000 de euro e amenda cu care l-a ameninţat Becali pe Tănase în toamnă. Dar l-a iertat după golul din ultima etapă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Ianuarie 2010, 12:24
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 09:55

"GSP ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU STEAUA". Puteati la fel de bine sa scrieti : "GSP...singurl ziar pro steaua" :).

Pai despre cine ai vrea sa scrie? cine are mai multi fani ca Steaua in tara asta? Astept o expunere logica de motive (si mai ales o logica dpdv financiar) pentru care presa NU AR TREBUI SA VORBEASCA CEL MAI MULT DESPRE STEAUA. Multumesc,

 •  23 Ianuarie 2010, 10:36
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 09:55

"GSP ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU STEAUA". Puteati la fel de bine sa scrieti : "GSP...singurl ziar pro steaua" :).

ee, nu chiar singurul pro steaua. mai e prosTport, si restul de televiziuni. cand a dat dinamo comunicatul cu masurile ce se vor lua impotriva celor care nu sunt in casa dupa ora 22:00, toata presa ii lua la misto, la caterinca. acum cand e vorba de steaua, se da ca o stire normala, nu e o stire de caterinca. "tanase e terminat ca nu-si mai duce bomba sexi in cluburi de manele" de ce nu a dat un titlu d-asta, asa de "amuzament"?

 •  23 Ianuarie 2010, 09:55

"GSP ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU STEAUA". Puteati la fel de bine sa scrieti : "GSP...singurl ziar pro steaua" :).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează