FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA ÎN GRUPA J CU SCHALKE, MACCABI ŞI AEK LARNACA

Steaua a trimis lista UEFA fără Tibi Bălan şi Goga: "Transferuri ratate din cauza lui Dragomir!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 21:25

Becali a acuzat faptul că din cauza "dictaturii instaurate de Mitică asupra comisiilor" cei doi jucători n-au vrut să semneze cu Steaua pentru că încă n-au primit un verdict clar dacă vor deveni sau nu liberi


Steaua a aşteptat degeaba ziua de ieri pentru a-şi completa lotul cu ultimele două nume vizate de Gigi Becali: Dorin Goga şi Tibi Bălan. Jucătorii au refuzat să vină, preferînd să aştepte decizia comisiilor LPF şi să devină liberi de contract. Negocierile au fost sistate, Gigi Becali şi-a anunţat subalternii că pot trimite lista la UEFA fără cei doi, lucru care s-a şi întîmplat.

Gigi a izbucnit: " Transferuri ratate din cauza lui Dragomir"
Patronul Stelei a luat foc aseară, imediat după ce negocierile pentru cei doi au fost oprite. "Jucătorii vor să aştepte să vadă dacă sînt declaraţi liberi, dar e inadmisibil ca la Ligă comisiile să nu ia o decizie de luni şi luni de zile. Păi, jucătorii ăştia stau după cheremul lui Dragomir, care comandă tot la Ligă şi nu lasă fotbalul să-şi vadă de mersul lui. Pentru că, indiferent de decizia în cazul celor doi, jucătorii ştiau o treaba şi puteau semna, aşa stau să aştepte verdictul unei comisii unde dictează doar Dragomir", a urlat Becali în direct la GSP TV.

Faţă de "dubla" cu ŢSKA Sofia, au dispărut 4 jucători: Băjenaru, plecat la Astra, Gabi Matei, care e accidentat pînă în 2012, Nicoliţă, vîndut la Saint Etienne, şi Dorinel Popa, care n-a mai intrat în vederile lui Levy. În locul acestora au intrat 3 jucători: Emeghara, care a semnat în regim de urgenţă doar pentru 4 luni, Răduţ, refăcut după o accidentare, şi Florin Costea, care acum e apt şi din punct de vedere fizic.

"Stăm luni de zile după comisiile Ligii să dea un verdict în cazul Bălan şi Goga, comisii care sînt comandate de Dragomir, care nu le lasă libere. Am ajuns să nu mai pot transfera din cauza LPF-ului"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu mă interesează să iau jucători liberi, însă puteam ajunge la un acord şi cu Goga, şi cu Bălan dacă băieţii ăştia aveau un verdict clar din partea comisiilor, dar n-au cum să-l aibă pentru că Dragomir e dictator"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dacă Tibi Bălan rămîne liber de contract, atunci e foarte posibil să-l legitimăm pentru că în acest caz putem discuta de pe alte poziţii cu el. Eu mi-l doresc foarte tare pe Tibi pentru că e foarte valoros, la fel ca şi Goga"
Mihai Stoica, manager general Steaua


Lotul Stelei pentru Europa League
Portari: Tătăruşanu, Stanca, Cojocaru
Fundaşi: Martinovici, Emeghara, Mustaţă, Galamaz, Geraldo, Iliev, Gardoş, Latovlevici, Brandan, V. Lupu
Mijlocaşi: Prepeliţă, Bourceanu, Bicfalvi, Răduţ, Cr. Tănase, I. Năstăsie, I. Roşu
Atacanţi: Fl. Costea, M. Costea, Tatu, Nikolici, Rusescu

Echipa-tip pentru grupe
Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Geraldo, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu, Cr. Tănase - M. Costea, Tatu, Fl. Costea

Doar 9 au rezistat
În urmă cu fix un an, lista pe care Steaua o trimitea la UEFA pentru grupele Europa League conţinea multe nume care acum nu se mai regăsesc în lotul lui Levy. Din lotul de 21 de jucători cu care Ilie Dumitrescu pleca la drum, azi mai sînt pe lista Stelei doar 9, dintre care 6 sînt jucători defensivi, Tătăruşanu, Emeghara, Geraldo, Gardoş, Martinovici şi Latovlevici, ceilalţi fiind Bicfalvi, Răduţ şi Tănase. Faţă de lista de acum doi ani, se mai regăsesc doar 4: Tătăruşanu, Emeghara, Bicfalvi şi Tănase

Lotul de anul trecut pentru Europa League
Portari: Tătăruşanu, C. Lungu
Fundaşi: Emeghara, Bonfim, Geraldo, Gardoş, Abrudan, Martinovici, Latovlevici
Mijlocaşi: Nicoliţă, Szekely, Anghelov, Bicfalvi, I. Apostol, Ricardo, Răduţ, Cr. Tănase, C. Matei
Atacanţi: Kapetanos, B. Stancu, Surdu

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (10)
valo
valo  •  02 Septembrie 2011, 14:35

L-au pus pe MUSTATA - fundas dreapta pe lista sau pe D. POPA? Cine stie unde este pusa lista oficiala , ca UEFA nu a pus lista.

sica2ro200
sica2ro200  •  02 Septembrie 2011, 10:23

[email protected]@[email protected]@@R ati uitat cand transferati prin echipa a 15-a jucatori in luna [email protected]@@RATURI ale societatii

viorelgh1
viorelgh1  •  02 Septembrie 2011, 09:30
Postat de alpin pe 02 Septembrie 2011, 06:51

Ce treaba are Dragomir cu faptul ca Gigi NU ARE BANI sa transfere fotbalisti?!? El poate, cel mult, sa ia gratis fotbaliatori retrogradati!!!

mai alpin ,jucatorul este neplatit de 1 an de zile ,si-a depus memoriu de 6 luni si este nesolutionat ,perioada de transer sa incheiat ,unde se mai duce jucatorul este obligat sa ramana ca un sclav la echipa care nu-l plateste ,ca nu o sa stea acasa pina la primavara ,de ce nu i-si face datoria comisiile sa judece speta in 30 zile tiniind cont ca jucatorul nu a fost platit ,iar mitica face jocurile iesi ia interval te ajut ,altfel memoriu treneaza cite 6-7 luni ,

Vezi toate comentariile (10)
Comentează