FOTBAL  »  Superliga  »  NUME STEAUA

STEAUA. Acceptă Becali? Condiția principală ca să recupereze numele Steaua: "Dacă face asta, vorbim"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 11:54

După ce a câștigat definitiv procesul cu Gigi Becali pentru numele Steaua, Florin Talpan, juristul CSA, explică în ce condiții ar putea exista o negociere cu finanțatorul FCSB.

"Domnul Becali ar fi avut posibilitatea unei înțelegeri cu Clubul Sportiv al Armatei în 2014, după ce s-a pronunțat prima decizie privind marca. Doar că dânsul nu a fost interesat. Nici măcar nu a vrut să pună în aplicare decizia. Din punctul meu de vedere, nu se pune problema unei înțelegeri!

Dacă domnul Becali vrea să discute cu noi, trebuie mai întâi să plătească prejudiciul de 37 de milioane de euro pentru folosirea numelui. După aceea putem discuta", a declarat Florin Talpan la Pro X.

"Există un dosar pe rol pentru recuperarea prejudiciului. Încă nu avem un termen de judecată. Urmează ca și în acest dosar să facem toate demersurile. Sunt convins că vom câștiga și că vom încasa această sumă. Prejudiciul a fost stabilit de un evaluator și mă voi lupta ca să-l recuperez. Nu cred că își asumă cineva să accepte o sumă mai mică" Florin Talpan

Citește și: Declarații EXPLOZIVE ale lui Talpan: "Luați cartea scrisă în pușcărie de Becali! Să vă spun ce recunoaște la pagina 24!" + AVEM DOVADA care spulberă tot

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
1340760929305536
Constantin Madalin Pleșa  •  06 Mai 2018, 12:22

Dinamo in 50 de ani nu a adus la club 37 de mil de euro si armata vrea atat de la Becali? Pai ce a facut becali gresit? A adus numele steaua in UCL de cateva ori, in EL in semifinala etc unde a adus prejudiciu? Astia sunt batuti in cap? Sa vad eu Talpane cat castig aduci clubului fara Becali, pana acum va inscrieti tot la liga 4 , ca idee asa..

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Mai 2018, 09:45
Postat de digei pe 05 Mai 2018, 13:19

Cred ca o sa-l plateasca, daca negocia acum 10 ani si cumpara definitiv nici nu mai aparea acest prejudiciu dar el a vrut sa fie smecher, cum sa cedeze o asa mare somitate in fata Armatei. Daca ai vrut sa vfii smecher, te-au mai prostit si avocatii atunci plateste acum dublu, doar prejudiciul, dupa aia se va discuta pretul brandului. Dar fac pariu ca Steaua se va vinde pe bani mult mai frumosi, asta asteptau toti, brandul. Echipa va promova, vor avea stadion nou-nout, suporteri a avut intotdeauna, vor veni si pustii astia care azi s-au lasat pacaliti de Becali si vom avea din nou o echipa de top. Daca si Dinamo va reusi sa gaseasca finantator potent vom avea un campionat in 5-6 echipe cu sanse la titlu. Asta cred ca-si doresc toti.

bati campii , Darie! una e ce isi doresc toti, alta e ce face fiecare individ pentru ceea ce isi doresc toti! istoria spune ca romanul trage spuza pe turta lui, asa ca o sa faca nimic! voi, naivii astia de la peliza sug(sud, pardon) inca mai credeti ca Talpan da 2 bani pe voi? laurii vrea sa-i smulga si banii! atat si nimic mai mult! continuati sa visati voi steaua in prima liga sub atenta obladuire a lui Talpan si o adunatura de betivi pe care i-a aruncat Becali ca pe niste masele stricate, in frunte cu Fiara Cumperem si o sa aveti o dezamagire crunta!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Mai 2018, 09:36
Postat de Livi Andrei pe 05 Mai 2018, 15:19

Ma tu de unde ai aparut cu asemenea aberatii? Becali a fost furat???????? :)))))))))))))) poate ai vrut sa spui invers, ca becaliotul a inselat si furat statul...sterge-ti baaaa numele ca te faci de ras!!! ***!

cumetre, daca imi este permis, esti cam prost....informat! Becali a cumparat Steaua de la Paunescu,cum poti zice ca a inselat Armata? Becali, desi e un individ infect si de joasa speta, are toate motivele din lume sa se planga el, pentru ca a fost inselat! i s-a vandut pielea ursului din padure, l-au dat in judecata sa i-o ia inapoi si tot el e de vina! e ca in bancul cu militia "iti strica ziua, iti da amenda si te scoate si vinovat!" dar nu ma mira astfel de atitudine, probabil erai printre aia care deschidea poarta invers! de aia nu suport dinamovistii chiar mai putin decat stelistii! ca nu va vedeti lungul nasului si de ciorba voastra! in loc sa urlati pe aici de Becali, mai bine priviti la Neghinita al vostru care va duce glorios in liga a 2-a!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close