FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua acuză: "Au încercat să profite de noi" » Ce transferuri mai fac roş-albaştrii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 10:19

În această vară, Steaua a realizat cinci transferuri, Alcenat, Alex Tudorie, Vlad Mihalcea, Muniru şi Tahar

Helmuth Duckadam, preşedintele Stelei, a vorbit despre campania de achiziţii a roş-albaştrilor şi despre motivul pentru care formaţia campioană nu a adus mai mulţi jucători.

"S-a făcut o mare tevatură pentru că Steaua nu a făcut transferuri. Noi nu ne-am aruncat să aducem jucători pentru că toţi încercau să profite de asta şi cereau sume exorbitante.

Noi am făcut transferuri bune. Trebuie să mai aducem un atacant şi un mijlocaş pentru a fi acoperiţi pe toate posturile", a spus Duckadam la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  08 Iulie 2015, 15:20

si un PORTAR...cred ca suntem singura echipa care sta in 2 portari si ambii foarte...FOARTE SLABI!

1429283900726653
Niculae Blaga  •  08 Iulie 2015, 14:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

disclosure
disclosure  •  08 Iulie 2015, 14:26
Postat de Romeo Daniel pe 08 Iulie 2015, 14:21

Eu cred ca vor mai veni 2-3 jucatori cum a promis Becali :-))) Dar cred ca tot de la echipele retrogradate vor fi adusi pentru ca sunt gratis sau cu 2-3 lei. Pana acum am transferat de la : Otelul,Brasov si Bistrita :-)) au mai ramas 3 echipe de unde se pot transfera ''valorile'....de la U'Cluj,Rapid si Ceahlaul...parca astea sunt cele 6 retrogradate. Si cu jucatorii de la ultimele clasate eu zic ca sigur ne calificam in Champions League. Daca ar reusi sa aduca ceva si de la Buzau putem spune ca a fost o campanie de achizitii reusita.

Si CFR Cluj cum ramane ? Tot retrogradata e ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează