FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI STRĂINI

Steaua ameninţă că nu se prezintă la meciul cu CFR: ”Nu jucăm fără arbitri străini!”

Becali spune că are acceptul majorității conducătorilor pentru a
aduce arbitri străini în retur. FOTO Raed Krishan
Becali spune că are acceptul majorității conducătorilor pentru a aduce arbitri străini în retur. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 23:11

Finanţatorul Stelei vrea ca Adunarea Generală Extraordinară a LPF de luni să voteze pentru revenirea ”fluieraşilor” din afara României în Liga 1


Gigi Becali continuă să susţină ideea ca derby-urile din Liga întîi să fie conduse de arbitri străini. Acesta speră că în Adunarea Generală Extraordinară a LPF de luni, convocată de Dumitru Dragomir, conducătorii de cluburi din campionatul intern vor vota pentru aducerea de "flueiraşi" din afara ţării.

"Nu îmi convine să joc cu Dinamo şi cu CFR fără arbitri străini. Dacă nu vin străini, atunci echipa mea nu va mai intra pe teren cu CFR în ultima etapă. Păi, de ce să mai joc, să le dea lor şapte panalty-uri? Trebuie ca măcar 30 la sută din meciurile de la noi să fie arbitrate de străini, ca să-i punem pe jar pe cei din România!", a declarat finanţatorul stelist.

"Dăm bani de la noi!"
În decembrie, Becali a anunţat că a obţinut şi acceptul preşedintelui FRF, Mircea Sandu, pentru aducerea de străini. "Am vorbit şi cu Porumboiu, dar şi cu alţi conducători de club, şi toţi vrem să nu ne mai arbitreze români. Dăm şi 100.000 de euro pentru acest lucru!", a mărturisit Becali.

101 greşeli grave de arbitraj au fost comise în cele 18 etape scurse pînă acum din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
viorelgh1
viorelgh1  •  25 Martie 2012, 10:29

da si suporterii sunt de acord ,chiar daca meciul se va pirde cu 3-0 ,ce a patit balaj ca nu a dat 2 penaltiuri ? nimic ,din contra este incurajat de mitica si craciunescu ,probabil si de casele de pariuri ,ne-am saturat de arbitri corupti ,afara cu ei ,

daser
daser  •  13 Ianuarie 2012, 21:45

MUIE CRACIUNESCU !

roxana.lucian
roxana.lucian  •  12 Ianuarie 2012, 23:32

Dinamovistilor ati terminat cu antrenamentele pt liga campionilor?Vedeti ca borcea se duce si nu mai are cine sa dea din buric.Asa ca vedetiva de antrenamentele voastre.Si voi astia de la cfr sa taceti din gura pt ca nu meritati locul doi. Steaua a facut antrenament cu voi pe national arena.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează