FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua anunţă transferuri spectaculoase, Dinamo caută "panduri" » Pintilii + Maxim

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 22:32

”Cîinii” s-au interesat de preţul de transfer al celor doi mijlocaşi de la Tg. Jiu


Dinamo aleargă să-l semneze zilele viitoare pe Paul Pîrvulescu, 23 de ani, jucătorul de bandă stîngă al medieşenilor, dar are în plan să facă afaceri şi cu tatăl fotbalistului, Eugen Pîrvulescu, care-i preşedinte executiv la Pandurii. Oficialul oltenilor a fost prezent la Derby de România, în tribună, ca spectator, însă nu a existat timp suficient apoi pentru ca roş-albii să discute cu el despre posibilitatea de a achiziţiona unul sau chiar doi dintre jucătorii lui Petre Grigoraş.

"Cîinii" ţintesc doi "panduri": experimentatul Mihai Pintilii, 27 de ani, liderul din zona mediană a oltenilor, şi speranţa Alex Maxim, 21 de ani, care poate evolua atît mijlocaş central, cît şi dreapta, dar şi atacant. Roş-albii vor să scoată un preţ cît mai bun, însă e greu de crezut că Marian Condescu va cere mai puţin de un milion de euro pentru cei doi. Mai ales la ce disensiuni a avut în ultimii ani cu Dinamo, în special pe "cazul Ilie Iordache"!

Tocmai pentru a avea şanse mai mari să bată palma cu Condescu, dinamoviştii l-ar cere acum doar pe Pintilii, în vreme ce Maxim va fi doar antamat în această iarnă şi lăsat să joace la Tg. Jiu în retur.


"Pintilii este un om extrem de important pentru noi, cînd lipseşte forţa noastră scade cu 30 la sută!"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

3 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Pintilii în 15 meciuri de campionat

2 pase decisive a oferit Maxim în 12 apariţii, în toate competiţiile

"Săgeată" rămîne şi-n 2012
Marius Niculae, 30 de ani, va continua şi în sezonul de primăvară în Ştefan cel Mare. Cel puţin, aşa susţin conducătorii dinamovişti. Golgeterul Ligii 1, 13 goluri în toamnă, a fost ofertat de diverse cluburi din Asia, însă nici sumele propuse, nici perspectiva nu i-au determinat pe el şi pe şefi să-i facă să aleagă propunerile din Orientul Îndepărtat. "Marius crede în această echipă, consideră că are o şansă mare să ia titlul cu Dinamo, nu avem pe cine aduce mai bun în schimb. Rămîne pînă la vară, a vorbit şi Borcea cu el, e convins să continue", au comentat şefii roş-albilor.

Giovanni la atac
Ioan Becali i-a făcut praf aseară pe dinamovişti, la GSP TV: "Steliştii au colindat toată ţara, şi-au dublat numărul de suporteri în toamnă, ideea lui Gigi Becali a fost extraordinară, aşa ar trebui să facă şi «cîinii». Ei ce-au făcut?! Joacă în «Groapa» lor cu lei, ca la Guadalajara, pentru ei nu era bun terenul pe Naţional Arena... Că erau Ronaldo şi Messi, nu mergea mingea şnur pentru ei ca la biliard. Să stea în «Groapa» lor cu 380 de fani! Unde vin toţi vagabonzii să fluiere sub tutela lui Cătălin Hîldan, vin şi descalifică echipa sau îndepărtează lumea de pe arenă".

"Meci vital"
Dinamoviştii consideră că partida de mîine, de la Tîrgu Mureş, este extrem de importantă în perspectiva verii 2012. "E un meci vital pentru noi, fiindcă dacă terminăm pe locul 1, vom avea supermoral pentru retur", susţin elevii lui Ciobi. "Vremea nu va fi grozavă la Tîrgu Mureş, terenul va fi îngheţat, riscăm să ne accidentăm. Dar sîntem obligaţi să ne adaptăm la orice condiţii şi să obţinem 3 puncte", a spus Luchin. "Dacă am terminat, oficial, turul pe locul 1, sperăm acum să încheiem pe aceeaşi poziţie şi anul 2011", a comentat Pătraşcu, titular sîmbătă în locul lui Kone.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
beca_gigi
beca_gigi  •  20 Decembrie 2011, 14:07

Citez din scribalaul Eduard Apostol: "Dinamo aleargă să-l semneze zilele viitoare pe Paul Pîrvulescu" Are sens frazade mai sus? Daca nu iti este clar ce ai zgariat pe hartie mai scribalaule, fii atent aici: Dinamo alearga... De ce alearga Dinamo??? Ca sa il semneze pe ...Adica Dinamo il va semna pe xulete. Sa il semneze unde? Pe ce? In ce scop? Stii bai scribalaule cum se cheama actiunea de a semna pe cineva, adica de a semna in locul acelei persoane, mai ales daca nu ti-a data sau nu a dat imputernicire? Si xulete stie ca Dinamo va semna in locul lui??? Agramatule, ce naiba cauti tu intr-o redactie de fituica de sport? Ce zici de:" Dinamo alearga sa il convinga sa semn

detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  17 Decembrie 2011, 00:50
Postat de aldo_m pe 16 Decembrie 2011, 20:04

eu vreau ca echiapa SA SE DESFINTEZE ,NU VREAU SA MAI AUD CA NICU BADEA E MAI ZGARCIT DECAT COPOS -pai romii au FACUT TRANSFERURI SI NOI NU -pana aici gata cata vreme e nicu badea actionar nu ai mergeti la meciuri -si rezulatate egal cu zero cum ADICA LIVIU SE BAZEAZA PE BATRANI SAU BATRANII ASTIA SANT CA AIA DE LA AC MILAN ,niciodata BATRANII LUI DINAMO N-AU SA FACA PERFORMANTA ,cum am spus ca andone NU E ANTRENOR SI AM AVUT DREPTATE -asa si aceasta echiapa n -o sa faca NIMIC IN EUROPA -NICIODATA -cand aud de steaua SUFAR al urasc pe nicu badea si toti anonimii care SE CRED ACTIONARI

esti un mare mare.......prost! fanii adevarai ai lui Dinamo (putini cat sunt) vor veni in continuare la meciuri si vor sustine echipa! daca o caricatura ca tine, cere desfiintarea clubului asta nu inseamna ca am innebunit cu totii- fa-ne un favor, noua fanilor adevarati ai clubului Dinamo si du-te in tabara ros-albastra!!

aldo_m
aldo_m  •  16 Decembrie 2011, 20:04

eu vreau ca echiapa SA SE DESFINTEZE ,NU VREAU SA MAI AUD CA NICU BADEA E MAI ZGARCIT DECAT COPOS -pai romii au FACUT TRANSFERURI SI NOI NU -pana aici gata cata vreme e nicu badea actionar nu ai mergeti la meciuri -si rezulatate egal cu zero cum ADICA LIVIU SE BAZEAZA PE BATRANI SAU BATRANII ASTIA SANT CA AIA DE LA AC MILAN ,niciodata BATRANII LUI DINAMO N-AU SA FACA PERFORMANTA ,cum am spus ca andone NU E ANTRENOR SI AM AVUT DREPTATE -asa si aceasta echiapa n -o sa faca NIMIC IN EUROPA -NICIODATA -cand aud de steaua SUFAR al urasc pe nicu badea si toti anonimii care SE CRED ACTIONARI

Vezi toate comentariile (20)
Comentează