FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ar putea semna azi cu un atacant din Liga 1 » Anunţ-bombă al lui Becali sau încă o amăgire pentru Reghecampf şi suporteri?

Bokila (1,88 metri), care s-a născut în oraşul congolez Kinshasa, a împlinit în noiembrie 24 de ani
Bokila (1,88 metri), care s-a născut în oraşul congolez Kinshasa, a împlinit în noiembrie 24 de ani

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 01:30

Patronul Stelei spune că astăzi, atacantul congolez poate fi declarat liber de FIFA, moment în care imediat ar deveni fotbalistul grupării din Ghencea.

Steaua ar putea avea de azi atacantul mult visat în persoana lui Jeremy Bokila. Cel puţin acesta e anunţul pe care Gigi Becali îl face în privinţa jucătorului de culoare. "Vineri va deveni liber de contract, aşa mi-au spus impresarii lui, şi imediat va deveni jucătorul nostru pentru că deja ne-am înţeles şi cu agenţii lui, dar şi cu clubul belgian de care aparţine".

Bokila a acceptat 10.000 de euro salariu lunar şi o primă de instalare de 100.000 de euro. Mai mult, Steaua va achita 300.000 de euro celor de la Zulte Waregem, de unde Bokila a fost împrumutat la Petrolul în vara trecută.

Singura problemă în calea realizării acestui transfer e modul în care Bokila ar ajunge liber şi mai ales motivul. În contractul său cu Petrolul, care se întinde pînă în iunie, e o clauză că Petrolul poate activa prelungirea contractului pentru încă doi ani pînă la 31 martie. "Şi dacă n-am activa clauza, Bokila e fotbalistul Petrolului pînă la vară", a declarat Marius Niculae, managerul grupării prahovene.

Cum nici din punct de vedere salarial Bokila nu poate rupe contractul pentru că e plătit la zi, impresarii fotbalistului invocă un paragraf din contractul de împrumut şi au introdus un memoriu la FIFA tocmai pentru a se ţine cont de el.

Ce prevede? "Există o clauză de renegociere între Petrolul şi jucător la fiecare 6 luni, cînd oricare dintre părţi poate rupe unilateral contractul", susţin reprezentanţii jucătorului.

N-a fost convocat pentru Cupa Africii
Deşi a debutat în echipa naţională a statului Congo anul trecut, Bokila n-a fost chemat de selecţionerul ţării sale pentru a participa la Cupa Africii pe Naţiuni. Bokila a jucat primul şi singurul său meci pentru Congo în noiembrie 2012, un amical pe care echipa sa l-a pierdut cu 1-0, fotbalistul Petrolului evoluînd primele 60 de minute.

Contra: "O să-i fac viaţa grea"
Antrenorul Petrolului s-a arătat extrem de deranjat de modul în care Bokila s-a comportat faţă de club. "E problema conducerii cum va proceda cu el", a spus oficial Contra, însă apropiaţilor le-a transmis: "Acest jucător va avea viaţă grea cu mine de aici înainte, o să vedeţi!".

"Bokila îmi place foarte mult. E stilul Thiery Henry, pleacă bine de pe loc, are fineţe în execuţii, simte poarta, e marcator" (Gigi Becali, patron Steaua)

5 jucători străini are Steaua în acest moment în lot: Georgievski (macedoneano-australian), Szukala (polonez), Rocha (brazilian), Tatu (brazilian), Nikolici (muntenegrean)

554174-bokila.jpg

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
steaua88
steaua88  •  25 Ianuarie 2013, 12:41

Nu luati cioara. Sa facem cheta pentru un bilet "Dus" pentru Africa .

oricare
oricare  •  25 Ianuarie 2013, 12:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

O sa ai tu parte de bucuria asta cand maica-ta va devenit din nou virgina.

dblock
dblock  •  25 Ianuarie 2013, 10:49
Postat de salaaurel pe 25 Ianuarie 2013, 10:18

Ce mentalitate de tiran prost si nepregetitul de Contra,fara pic de respect ai fost fotbalist la fel esti si antrenor ,un razbunator de trei lulele a avut dreptate Iancu cu tine esti un neinsemnat.

las ca reghe "e bun cruz, nu-i bun cruz, :*:*:*:*:*:*:*:* nea gigi's ass, esti un imparat, ai dreptate" are mai multa personalitate. Pana una alta, Contra e un om de nimic pt ca vine la munca si isi respecta contractul, bokila, care se comporta ca un om demn, este de o cinste aparte. M>A>R>S>H.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close