FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua are pe listă un atacant surpriză! Oficialii campioanei recunosc: "Am pus ochii pe el"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 11:34

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a dezvăluit că echipa pe care o reprezintă încă mai caută întăriri pentru a putea juca la cel mai înalt nivel pe toate fronturile. 

Oficialul roș-albaștrilor nu-și ascunde interesul pentru Wesley, atacantul celor de la Trencin, care a marcat de două ori la București. 

"Mai avem nevoie de un fundaș central și un atacant. Mi-a plăcut mult Wesley, e un atacant pe care l-aș vedea bine lîngă Tade. Am pus ochii pe el. 

Eu sînt sigur că Gigi Becali va mai aduce niște jucători. Ne trebuie ca să putem duce toate competițiile la cel mai înalt nivel", a zis Helmuth Duckadam la televiziunea sportro. 

Wesley poate ajunge la Steaua dacă are pașaport de spaniol sau slovac. A evoluat în Spania la grupele de juniori ale celor de la Atletico și putea obține cetățenia foarte ușor, fiind dintr-o țară sud-americană, avînd nevoie de doar doi ani. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  27 Iulie 2015, 12:57
Postat de dinamo_fan pe 27 Iulie 2015, 12:51

***... oricum, Felicitari Negoita. nu e ca si cum ar fi fost el patron la club cand activa Dudu Georgescu. Nu avea nici o obligatie. Un gest frumos !

Foarte frumos apartamentul oferit de Negoita lui Dudu Georgescu. Este sublim dar nu exista! Asta vor primii si dinamovistii: minciuni si manipulare maxima!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Iulie 2015, 12:51
Postat de us27mereusuperiori pe 27 Iulie 2015, 12:39

Dudu Georgescu a primit un apartament de la Negoita!

***... oricum, Felicitari Negoita. nu e ca si cum ar fi fost el patron la club cand activa Dudu Georgescu. Nu avea nici o obligatie. Un gest frumos !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  27 Iulie 2015, 12:39
Postat de mariuss72 pe 27 Iulie 2015, 12:27

A trebuit sa va rupa poarta ca sa puneti ochii pe el, amatorilor.

Dudu Georgescu a primit un apartament de la Negoita!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează