FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are probleme? Apare Reghe! :) Fostul antrenor dă din nou tîrcoale clubului

Fotografie realizată în urmă cu două săptămîni
Fotografie realizată în urmă cu două săptămîni

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 00:00

Fostul antrenor al campioanei a postat ieri, pe o reţea de socializare, o fotografie în care e alături de MM Stoica.

Imediat cum s-a creat o nouă discuţie la Steaua privind o posibilă plecare a lui Rădoi, numele lui Laurenţiu Reghecampf apare într-un anumit context legat de trupa roş-albastră.

Fostul tehnician al campioanei, acum "principal" la Litex Loveci, în Bulgaria, a postat pe contul său personal, pe o reţea de socializare, o fotografie în care se află alături de Mihai Stoica, managerul Stelei.

Poza a fost realizată în urmă cu două săptămîni, în timpul unei permisii de cîteva zile pe care MM a avut-o pentru a părăsi închisoarea, unde a fost trimis în urma condamnării din Dosarul Transferurilor, în martie 2014.

"Alături de Steaua" a fost mesajul pe care Reghecampf l-a asociat pozei, după care a adăugat şi emoticoane: două inimioare, una roşie şi una albastră.

Nu e prima dată cînd în momentul în care la Steaua se discută despre eventualitatea plecării antrenorului în funcţie, Reghecampf se asociază cu numele fostei sale echipe.

În august, cînd Rădoi îşi dăduse demisia în faţa jucătorilor, Gigi Becali a susţinut că Reghe l-ar fi sunat pentru a se propune "principal" al roş-albaştrilor.

În toamna trecută, cînd Steaua era în criză, Gâlcă a avut o izbucnire în public: "Ştiu că Reghecampf dă tîrcoale, dar ce pot eu să fac dacă patronul consideră normal să vorbească la telefon cu el?".

3 trofeea cîştigat Reghecampf cu Steaua: două titluri şi o Supercupă

22 de luniau colaborat Reghe şi MM la Steaua, perioadă în care echipa a jucat grupe de Champions League şi a ajuns pînă în optimile de finală în Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
satyricon
satyricon  •  25 Noiembrie 2015, 18:27

Ma intreb daca chiar toata redactia gsp e idoata sau numai dl. negulescu? Chiar oricine poate publica orice pe gsp? Voi nu aveti o minima cenzura, o cenzura a calitatii articolului si a informatiei publicate? Nu mai exista un redactor sef? Schimbati-va numele macar in Can-Canul Sporturilor! Stiu ca toata presa il uraste pe Reghe pentru ca ***, dar chiar nu mai poata trage omul o b... ca imediat sunteti cu nasul acolo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dash.berlin
dash.berlin  •  25 Noiembrie 2015, 12:33
Postat de Ghita Florin pe 25 Noiembrie 2015, 11:45

Daca vine fara pungutele de ,,vitamine'' nu face mai mult ca Radoi

Ghita :))) Ce sa te astepti de la unul care are ***| Partea buna e ca vine Craciunul...poate scapam si de tine :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

theodoric
theodoric  •  25 Noiembrie 2015, 12:26
Postat de alexbibirica1 pe 25 Noiembrie 2015, 11:44

reghecampf laurentiu a provocat cosmaruri lui alpin , lali & intregii haite de suporteri ai echipei din groapa bulevardului stefan cel mare.

de fapt va incadrati perfect in cele mai jenante posturi si imagini cu putinta: fara bac luat, puscariasi, blatisti si pariori... de asta sunteti voi *** si loviti de soarta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează