FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are un jucător de care nu vrea să se despartă pentru nici o sumă de bani: "E om de bază în echipă"

Florin Tanase în duel cu Andrei Prepelita, foto: GSP
Florin Tanase în duel cu Andrei Prepelita, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 10:45

Steaua s-a înţeles cu Al Ittihad pentru transferurile lui Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala, însă nici unul dintre doi nu este jucătorul fără de care roş-albaştrii nu pot juca, ci un altul.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a dezvăluit numele fotbalistului din lotul lui Costel Gâlcă fără de care roş-albaştrii nu pot juca la intensitate maximă.

"Eu spun că ambii (n.r. Sînmărtean şi Szukala) vor pleca din iarnă. Ar fi în avantajul tuturor părţilor. Altfel ar fi o problemă. Cu nouă puncte avans, ai şansa să-ţi reconstruieşti o echipă pînă în vară.

Sînt plecări la fel precum cele ale lui Chiricheş, Gardoş sau Pintilii. Eu mi-aş dori în primul rînd să nu plece Prepeliţă, e un om de bază. În rest, celelalte posturi pot fi acoperite. Fanii să nu fie nemulţumiţi.

Şi noi ne aşteptam ca la meciul cu Dinamo Kiev să fie stadionul plin. Nu poţi să ai mereu aşteptări şi tu să nu faci nimic", a spus Helmuth Duckadam la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tyriell
tyriell  •  06 Ianuarie 2015, 14:56

Uitati-va la Premier League si Bundesliga.Ne pierdem timpul cu toti nesimtitii din fotbalul romanesc.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2015, 13:49

Glume de Boboteaza !

vladutz13
vladutz13  •  06 Ianuarie 2015, 13:26
Postat de ungurul_vesel pe 06 Ianuarie 2015, 12:06

Nici nu a inceput bine anul si avem parte deja de gluma anului : Cherchelita e om de baza.

Cel mai bun om de pe teren in meciul cu Dinamo Kiev.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close