FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are un superjucător, dar Becali a vrut să-l interzică! Cum a ajuns să fie titular

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 08:57

 Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că atât timp Reghe n-a fost obligat să-l folosească pe Ovidiu Popescu, acesta a prins un singur meci ca titular, dar după accidentarea lui Florin Tănase, mijlocaşul adus de la Poli a bifat aproape meci de meci şi a devenit un titular indiscutabil.

Steaua a câştigat în prima etapă din play-off nu doar meciul cu CFR Cluj, ci şi un fotbalist de mare perspectivă. Numele lui: Ovidiu Popescu.Vârsta: 23 de ani, abia împliniţi pe 27 februarie.

Gigi Becali a plecat de la stadion cântând de fericire, mai ales în urma golului fabulos marcat de mijlocaşul său, despre care a spus că "a fost, de departe, cel mai bun fotbalist de pe teren".

Vicecampioana jubilează azi în jurul diamantului pe care a descoperit că îl are în propria curte. Şlefuirea acestuia a fost însă posibilă împotriva voinţei şefilor Stelei. Aceştia s-au opus vehement regulii pe care FRF a votat-o în urmă cu un an şi pe care a implementat-o la startul sezonului în curs.

Becali ameninţa: "Eu voi anula regula!"

În urmă cu 5 luni, imediat după ce Tănase s-a accidentat, Reghecampf s-a văzut obligat de regulă să joace cu Ovidiu Popescu titular în meciul cu Gaz Metan. Steaua a pierdut, însă Gigi Becali a dat vina pe faptul că echipa sa a trebuit să joace cu Popescu.

"Când o să fim deja campioni o să jucăm fără jucători sub 21 de ani. Pierdem cu 3-0, mergem la TAS și apoi îi dăm în judecată pe federali. Așa avem posibilitatea să atacăm regula asta! El mă obligă să joc cu un jucător sub 21 de ani! Păi, să facă reguli la el acasă, nu la mine! La mine faci regulament de joc, nu să te implici în situația economică a clubului meu", ameninţa atunci Becali!

Toate detaliile legate de situația lui Ovidiu Popescu și ce s-a întâmplat cât mijlocașul nu a jucat la Steaua și detalii despre situația de la Steaua pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte materiale exclusiv print

Miză imensă pentru Viitorul - Steaua! Titlul poate depinde de această partidă!

EXCLUSIV Chipciu nu s-ar mai întoarce niciodată la Steaua: “N-aș avea nervi să mai rabd la fel ca în anii trecuţi. Sunt tot român, dar am o altă gândire”

"Câinii" vor tripla și avertizează prin Mihai Popescu, fundașul-surpriză: "De ce ne-ar fi teamă de Steaua?!"

INTERVIU. Râmniceanu, își înfruntă fosta echipă: "Viitorul vinde mai bine decât Dinamo. Cred că suntem singurii care jucăm fotbal adevărat în Liga 1"

INTERVIU. Benzar e pe val: "Sper să fiu decisiv contra Danemercei, victoria e obligatorie"

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mvradulescu
mvradulescu  •  16 Martie 2017, 09:15

Cum apare „o faptă bună” comisă de un jucător stelist, imediat apar delatorii ... „profesioniști” ! Dacă ar fi optat anul trecut să se transfere la una din echipele care au suporteri cu „gură bogată”, „opiniile” ar fi fost de la extraordinar în sus ... Tot așa v-ați bătut joc și de Tătărișanu, Chipciu, Stanciu, Stancu și mulți alții !

1425838917717550
John Milne  •  15 Martie 2017, 13:14
Postat de lapusneanul pe 15 Martie 2017, 10:14

ov. popescu superjucator ? hahahaha....a marcat un gol, a vrut sa centreze, si gata, e cel mai tare...asteptam sa-i puneti si un epitet...am avut , rege, diamant, briliant, print etc ...oare ce mai inventati ?..hahahaha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Martie 2017, 11:41

Ov.Popescu a fost de departe cel mai periculos jucator al Stelei. Alibec se poate ascunde in fata lui.La lovitura libera excelent executata ,Minca are parte lui de vina.Mai ales ca e al doilea gol primit dintr-o faza identica.Si in plus e si cel mai inalt jucator din Liga 1.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează