FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua aşteaptă azi un răspuns de la Marica » Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali

Marica s-a antrenat în ultimele zile cu Dinamo
Marica s-a antrenat în ultimele zile cu Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 20:59

Gigi îl vrea neapărat pe Marica şi a mărit oferta pe care i-o făcuse iniţial internaţionalului român.

Patronul Stelei insistă să-l vadă în roş-albastru pe Ciprian Marica! Atacantul care va împlini luni 28 de ani e liber de contract, după ce şi-a încheiat conturile cu Schalke, iar Gigi vrea să profite.

Iniţial îi oferise vîrfului un salariu anual de 600.000 de euro, însă ieri a plusat. Mihai Stoica a anunţat: "Gigi a vorbit cu Marica şi i-a oferit un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de un milion de euro! A rămas ca el să dea un răspuns pînă sîmbătă, la ora 13:00!". Dacă va accepta oferta, Ciprian va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Ligii 1!

" Steaua ar fi un pas înapoi!"
Victor Piţurcă nu crede că jucătorul va ajunge în Ghencea: "Mi-a spus că nu se pune problema să se întoarcă în campionatul României. Şi eu i-aş recomanda acelaşi lucru, pentru că e un jucător foarte valoros. Ar fi un pas înapoi în cariera sa. Ştie şi el asta. Oricum, mi-a spus că sînt 2-3 cluburi care îi oferă salariu de peste 2,5 milioane de euro pe an. Steaua nu poate să-i ofere atît niciodată".

Atacantul mai e dorit de Bursaspor, din Turcia, de Hamburg, din Germania, dar şi de o formaţie din Premier League.

Varela nu mai vine
Ieri, steliştii şi-au luat gîndul de la unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de achiziţii. Fernando Varela, stoperul de 25 de ani al Vasluiului, nu va mai ajunge în Ghencea. Adrian Porumboiu a refuzat oferta făcută de "militari", 500.000 de euro!

"N-avem cum, pretenţiile sînt exagerate. Nu e vorba numai de suma de transfer, sînt probleme şi la salariul lui. În plus, e şi un impresar care cere bani mulţi!", a spus MM Stoica. Varela cîştigă la Vaslui 15.000 de euro pe lună.

Neagu şi Iorga se decid luni
Mihai Stoica a discutat ieri cu Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, pentru a afla sumele de transfer ale mijlocaşilor Ionuţ Neagu, 23 de ani, şi Laurenţiu Iorga, 25 de ani: "Ne-au fost transmise pretenţiile gălăţenilor, decizia îi aparţine lui Gigi Becali. Luni dimineaţă voi merge la el în vizită să vedem dacă-şi dă sau nu acordul".

"Oferta pe care i-a făcut-o lui Marica arată că Gigi chiar vrea performanţă şi face un mare bine fotbalului românesc" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Nu vreau să creez speculaţii în presă. În zilele următoare voi alege unde voi juca. Am stat pînă acum pentru că am vrut să analizez foarte bine. Pînă la meciul cu Ungaria cred că voi semna" (Ciprian Marica, atacant)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (95)
jeee
jeee  •  31 August 2013, 16:15

Apropo, groparii de ce posteaza la un articol cu Steaua ? Ei sa merga la articolul cu bataia luata de la ASA Tg. Mures.

jeee
jeee  •  31 August 2013, 16:13

Sper sa nu accepte. Nu avem nevoie de "vedete" in echipa. Asta sufera si cand respira.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  31 August 2013, 15:22

sa isi ia viteza marica spre rusia ,israel ca vad ca s-a smecherit ! rateaza o sansa unica a se relansa!

Vezi toate comentariile (95)
Comentează