FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua avertizată de un avocat » Ce trebuie să facă pentru a nu avea probleme după reangajarea lui Mihai Stoica: ”Îi dau lui Becali un sfat gratuit”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 20:15

Avocatul Doru Giugula a vorbit despre problemele pe care le-ar putea întîmpina Steaua, care vrea să-l reangajeze pe Mihai Stoica după ce fostul manager va fi eliberat din închisoare.

"E de apreciat că domnul Becali încearcă să facă bine celor care l-au ajutat. Numai că, din dorința de a face bine, să nu facă mai mult rău. Îi dau un sfat gratuit: să-i facă o fișă a postului domnului Stoica în așa fel încît să rezulte că, în calitate de director sportiv, nu va face altceva decît să stabilească cîte flotări să facă jucătorii, cîte ture de stadion și cîte genuflexiuni.

Reprezentarea nu va putea fi făcută de Stoica sub nici o formă, nu numai în fața publicului, ci și în raport cu alte entități sau alte cluburi. Dacă semnează vreun document cu însemnele clubului, deja înseamnă reprezentare. Nu poate să stea pe bancă, trebuie să stea în tribună, ca orice alt suporter", a spus Doru Giugula la DolceSport.

Mihai Stoica a fost încarcerat în martie 2014, după implicarea în Dosarul Transferurilor. Fostul manager al Stelei urmează să fie eliberat condiționat în zilele următoare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
crystyanbet
crystyanbet  •  06 Ianuarie 2016, 13:32

nu vorbiti serios doar cand vine vorba de mimi inculpatul ,cel pe care l-au avut toti in puscarie

gicab
gicab  •  06 Ianuarie 2016, 12:43

JIJI nu e patron... deci nu are cum sa i facă o fisa a postului.

ortega
ortega  •  05 Ianuarie 2016, 23:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează