FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Steaua, avertizată înainte de debutul în cupele europene: "Vor fi sesizate Comisiile de Disciplină"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 14:25

Steaua va debuta marțea viitoare în acest sezon de cupe europene, în turul II preliminar al UEFA Champions League, contra celor de la Trencin.

Mirel Rădoi este antrenorul Stelei, dar nu are licența PRO și va fi trecut ca director tehnic. 

Ionuț Lupescu, șeful Comisiei Tehnice de la UEFA, a vorbit despre situația lui Rădoi și a roș-albaștrilor.

"Cînd vor juca în cupele europene, aît Steaua, cît și toate echipele vor fi atent monitorizate, pentru a se vedea dacă respectă regulamentele. Dacă nu, vor fi sesizate Comisiile de Disciplină ale UEFA, care vor lua măsuri.

Eu știu ce se întîmplă în competițiile UEFA, nu știu ce este în campionatul românesc. Trebuie întrebate Liga, Federația sau Școala de Antrenori", a spus Lupescu pentru DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Iulie 2015, 20:26

Cata dreptate avea Lapusneanu......

mixmax
mixmax  •  07 Iulie 2015, 15:44

Bey lupescule, UEFA cere ca antrenorul principal din actele echipei sa aiba licenta pro. Atata vreme cat Pedrazzini care e antrenor in acte are licenta pro si Radoi figureaza ca director tehnic nu exista nici o problema dpv. al regulamentelor. UEFA nu interzice ca antrenorul si directorul tehnic sa colaboreze activ in timpul meciurilor deci...

randoom_._
randoom_._  •  07 Iulie 2015, 15:21
Postat de randoom_._ pe 07 Iulie 2015, 15:20

hai sa fim seriosi,antrenorul lui trencin nu are licenta pro si nu are nicio problema in europa. sunt zeci de antrenori care participa in cupele europene si nu au licenta pro.

p.s.:*** asta uman numit lupescu ar trebui sa se intereseze la uefa de ce in liga 1 echipele aflate in insolventa nu sunt retrogradate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează