FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ca Juventus » Reghe se inspiră de la campioana Italiei: cum va arăta tactica echipei în 2017

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 16:12

Steaua i-a adus în această iarnă pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, iar Reghe va trebui să găsească un mod de a-i împăca pe cei doi atacanți.

Sunt rare cazurile din istoria recentă a fotbalului în care vreo echipă să fi mizat pe doi atacanţi de genul pe care-l reprezintă Gnohere și Alibec, vârfuri masive.

Naţionala Poloniei îi are pe Milik și pe Lewandowski, masivi amândoi, dar mai agili, diferiţi de opţiunile pe care le are Reghecampf.

Mai famoși și mai apropiaţi ca stil sunt atacanţii lui Juventus. Allegri a folosit în ultima vreme un cuplu Mandzukici - Higuain, un parteneriat între două numere 9 care n-a funcţionat fantastic. Alb-negrii au arătat că le lipsește creativul Dybala.

Allegri aglomerează linia de mijloc, care duce greul în lipsa unui atacant retras. Indiferent dacă torinezii au trei sau patru fundași, antrenorul utilizează trei dintre Khedira, Marchisio, Sturaro, Pjanici, Hernanes, Lemina. Reghecampf are destui mijlocași centrali, ceea ce i-ar permite să copieze experimentul italian.

Steaua 2017: Niță - Tamaș, Moke, Toșca - Ad. Popa, Boldrin, Pintilii, Muniru, De Amorim - Gnohere, Alibec

"Alibec și Gnohere au același stil, ambii sunt atacanți de careu, le place să joace în fața porții. Nu-l văd pe Reghe să-i folosească pe amândoi în același timp" Mircea Rednic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
ovasim
ovasim  •  08 Ianuarie 2017, 22:29
Postat de ropo pe 08 Ianuarie 2017, 19:37

7-0 in cupa ligii sezonul 2000

De rezultatul ăla știi numai tu nu și statistica, dar de 5-0 aprilie 1998 știe toată lumea nerodule

824078664332990
Geo Geo  •  08 Ianuarie 2017, 22:08

STEAUA SUS!!!!!!!!!!!!!!!!! .............. RASARE,

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  08 Ianuarie 2017, 21:11

Bă prostovanilor, habar n-aveți nici de jurnalism, nici de limba română! Cum nu vă convine ceva - de exemplu, "infractorii fecesebişti" (nimic mai corect: infractorul e cel care a comis o infracțiune; ba ăştia au mai şi înfundat puşcăriile!) -, cum treceți la cenzură şi puneți placa aia penibilă: "Acest comentariu a fost moderat întrucît conține un limbaj intolerant". Pentru proştii ***, trecem iar la DEX: "INTOLERÁNT, -Ă, intoleranți, -te, adj. Care nu e tolerant; neîngăduitor, netolerant." Prin urmare, după mintea voastră odihnită, limbajul e cel care nu îngăduie sau nu tolerează, nu viceversa!!! La exemplul pe care vi l-am dat şi la multe altele, nu era absolut nimic de moderat; totuşi, cînd vă mai vine vouă pe chelie să cenzurați aiurea, justificați-vă cu "intolerabil", ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează