FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua căută mijlocaş defensiv » Codrea sau Ghioane la închidere!

Codrea a evoluat la 3 echipe româneşti de-a lungul carierei: Poli Timișoara, FC Argeș și Dinamo Foto: Cristi Preda
Codrea a evoluat la 3 echipe româneşti de-a lungul carierei: Poli Timișoara, FC Argeș și Dinamo Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 20:41

Steliştii îşi doresc cu orice preţ achiziţionarea unui mijlocaş defensiv, iar ultimele nume apărute pe listă sînt ale celor doi foşti internaţionali

Mihai Stoica nu caută doar antrenor, ci şi fotbalişti care să acopere posturile deficitare de la echipă. Unul dintre obiectivele verii pentru managerul general este transferarea unui mijlocaş defensiv de valoare. Roş-albaştrii au doar un singur mijlocaş de acest profil, pe Eric Bicfalvi, şi în lipsă de alte soluţii l-au folosit pe Brandan sezonul trecut pe această poziţie. Cum Wires, prima ţintă a lui MM, a căzut din motive medicale, managerul stelist s-a reorientat rapid. Ultimele nume la care acesta se gîndeşte sînt cele ale lui Tiberiu Ghioane (29 de ani) şi Paul Codrea (30 de ani), ambii liberi de contract. Primul a jucat ultima oară la Dinamo Kiev, al doilea a retrogradat cu Bari în Serie B.

Şase meciuri într-un an
Cea mai surprinzătoare ţintă a steliştilor este Tiberiu Ghioane. Fotbalistul şi-a încheiat conturile cu Dinamo Kiev după 10 ani, iar campionatul trecut a jucat în doar şase partide pentru ucraineni: trei în Cupă şi trei în campionat. Ultimul meci disputat a fost pe 21 mai, cînd a evoluat timp de jumătate de oră în ceea ce s-a dorit a fi întîlnirea de adio.

Codrea dublul lui Ghioane
Al doilea nume vehiculat în anturajul roş-albaştrilor este cel al lui Paul Codrea. Mijlocaşul a fost împrumutat de Siena în returul campionatului la Bari, dar a prins rareori primul "11" la gruparea ce a terminat ultima în Serie A. Fotbalistul de 30 de ani are doar 380 de minute jucate pentru Bari în şase meciuri.


20 de selecţii şi două goluri marcate are Ghioane la echipa naţională a României

Îl aşteaptă şi pe Bourceanu
Roş-albaştrii nu şi-au luat gîndul nici de la Alex Bourceanu. Cum situaţia bănăţenilor ţncă nu este clară în privinţa participării şi în acest sezon în Liga 1, timişorenii nu ştiu dacă vor ceda foarte mulţi jucători. Gigi Becali a anunţat în urmă cu doar cîteva zile că a discutat deja cu Marian Iancu: "Îi vreau pe Bourceanu şi pe Sepsi, Iancu mi-a promis că Steaua va avea prima opţiune în privinţa oricărui jucător de la Poli!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
luciano86
luciano86  •  06 Iunie 2011, 14:37

Ghioane daca ar veni... ar si super, Codrea nu mi-a placut niciodata....

cristik_23
cristik_23  •  06 Iunie 2011, 12:28

bai alpin tie nu ti-e rusine sa vb asa de LACATUS? sa fii de ras si tu si echipa cu care tii. Cine iti da tie dreptul sa vb de LACA? ... vai de capu' vostru de suporteri.

flafy
flafy  •  06 Iunie 2011, 11:10

Ghioane nu va veni la steaua...eventual la Rapid dar nu cred, cat despre Codrea depinde daca promoveaza in Serie A

Vezi toate comentariile (24)
Comentează