FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA- OŢELUL, AZI, 21:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua caută rezervă pentru Stanca! Valentin Cojocaru a împlinit ieri 16 ani :)

Cojocaru n-a apucat să apere poarta Stelei decît în două amicale, cu Dacia
Chișinău (4-0) și cu Zestafoni
(1-0)
Cojocaru n-a apucat să apere poarta Stelei decît în două amicale, cu Dacia Chișinău (4-0) și cu Zestafoni (1-0)

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 21:54

Roş-albaştrii şi-au dat seama de pericol cînd Stanca s-a accidentat în Cipru şi vor o rezervă pentru Răzvan


Portarul de rezervă al Stelei a împlinit ieri 16 ani. Ziua lui Valentin Cojocaru n-a însemnat tocmai o sărbătoare pentru roş-albaştri, care au tremurat în Cipru, la 1-1 cu AEK Larnaca, atunci cînd Răzvan Stanca s-a prăbuşit pe teren ţinîndu-se de gleznă. Le-a fost frică şi aveau motive: devenea posibilă titularizarea copilului Cojocaru împotriva campioanei Oţelul. Medicul Paligora i-a liniştit pe restul oamenilor din club transmiţîndu-le că Stanca va fi apt. Dar steliştii s-au apucat să caute portar.

Sau portari, fiindcă Helmuth Duckadam cere doi! "Ar fi bine să găsim oameni precum Stanca. El a acceptat să fie rezerva lui Tătăruşanu fără să comenteze şi apără foarte bine atunci cînd se apelează la el ca titular. Dacă am descoperi încă doi oameni ca el ar fi perfect!", a declarat Duckadam la "Premium Liga", de la GSPTV.

Goalkeeperul legendar al roş-albaştrilor e îngrijorat de un scenariu cu Cojocaru între buturi. Se teme şi că Steaua ar avea de suferit, dar şi pentru viitorul liceanului: "Vali ar fi distrus complet dacă ar intra şi ar greşi decisiv într-un meci! I-am compromite cariera!".

15 ani şi 10 luni îi separă pe Stanca şi pe Cojocaru. Răzvan va împlini 32 de ani la începutul lui 2012, pe cînd Valentin a făcut ieri 16 ani 4 săptămîni mai durează pauza luată de Tătăruşanu din cauza accidentării la gleznă pe care a suferit-o în partida cu Pandurii (1-2)

"Ar fi bine să descoperim măcar un portar liber de contract, care să accepte să fie rezerva lui Stanca şi să devină al treilea goalkeeper cînd se va însănătoşi Tătăruşanu"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

A mai distrus un meci
Steaua-Oţelul, de azi, va fi arbitrat de Alexandru Tudor "centralul" bucureştean avînd în palmares un meci dintre aceleaşi formaţii, pe care l-a stricat. În aprilie 2009, el a condus un joc disputat în Ghencea, pe care roş-albaştrii l-au cîştigat cu 5-0 împinşi de la spate de arbitru. Tudor le-a dat un penalty pentru un fault în afara careului, după care a lăsat o fază să continue cînd portarul Kolev era accidentat, la pămînt, şi Steaua a marcat, golul fiindu-i validat. După acel meci, Tudor a fost reţinut de la delegări.

A fost ofertat din pat :)
Ilie Stan a povestit cum a primit oferta lui Becali: "Stăteam în pat, după meciul cu AEK Larnaca, şi mă gîndeam ce soluţii ar putea fi în locul lui Levy, cînd mi-a sunat telefonul şi era Gigi, care mi-a propus să devin antrenorul Stelei. Bănuiam că la un moment dat va veni şi rîndul meu". Becali are o variantă un pic diferită: "Vorbisem cu Ilie de la pauza meciului, cînd l-am sunat ca să-l întreb ce se întîmplă de jucăm atît de prost".

S-ar întoarce în Ghencea
Ministerul Apărării continuă lucrările de la stadionul Steaua şi vizează acum refacerea gazonului, distrus după ce echipa a plecat de acolo. Becali crede că pregătirile se fac pentru ca Steaua să joace acolo din retur: "E posibil să ne întoarcem. Probabil că oamenii din Minister şi-au dat seama şi ei că stadionul e făcut pentru Steaua. Vom mai discuta, poate revenim chiar şi pentru derby-ul cu Rapid!".

INBOX
- La Radio GSP, Duckadam a comentat dur situaţia din arbitraj: "Cine îşi imaginează că arbitrii trăiesc doar din barem e naiv. Poate mulţi n-au puterea să facă acest comentariu, dar eu o am, fiindcă asta-i realitatea!".-
- Demis de la Steaua, Levy a primit deja o ofertă. Israelianul a mers în Cipru, unde joi şi-a anunţat demisia de la Steaua. De data asta a fost acolo ca să trateze cu Anorthosis Famagusta. Fosta campioană e în criză şi ea, deşi nu chiar ca Steaua. Ocupă locul 5 în Cipru, cu 7 puncte din 4 etape.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
demonul_tau
demonul_tau  •  02 Octombrie 2011, 12:32

ce fotbal avem..jalnic...Casillas la 18 ani era titular incontestabil la Real Madrid.. noi nu putem pune rezerva un tanar de la care cerem performanta peste 2-3 ani. CUM? ar trebui desfintat campionatul romanesc sa nu mai aibe activitate "smecherii" care comanda tot pe acolo.

kunaguero91
kunaguero91  •  02 Octombrie 2011, 10:50
Postat de sibelius pe 02 Octombrie 2011, 09:10

Si daca greseste? Si asa echipa merge prost. Nu are rost sa risti sa se sparga toate oalele in capul unui copil de 16 ani.

Pe sistemul asta, nu vom promova niciodata juniorii.Altii baga copii de 17-18 ani in semifinale de UCL, iar noi nu putem sa-i promovam in campionat.De undeva copilul asta tot trebuie sa inceapa.E o prostie chestia asta.FRF ar trebui sa oblige echipele sa aiba in lot cat mai multi tineri sub 19, ba chiar si in primul 11, ar fi util pentru fotbalul romanesc.Daca vom continua cu aceasta mentalitate nu vom promova niciodata tinerii ...

fann_liverpool
fann_liverpool  •  02 Octombrie 2011, 10:17
Postat de dejoc pe 02 Octombrie 2011, 09:48

Si eu tot 16 ani am implinit, tot ieri

"te vrei la Steaua"????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează