FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Steaua cîrpită » Ronny Levy a făcut cinci improvizaţii la meciul cu Gaz Metan

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 14:22

Levy a alcătuit echipa cea mai ”chinuită” din acest sezon, cu cinci jucători mutaţi pe alte posturi decît cele obişnuite VEZI AICI REZUMATUL!


Transferurile numeroase din vara asta tot n-au completat echipa Stelei. Care au fost permutările la care a recurs Ronny Levy aseară?

Fundaş dreapta: Martinovici, stoper în mod normal. Inclusiv oamenii din club sînt de părere că sîrbul nu e în stare să joace în bandă.

Mijlocaş dreapta: Rusescu, atacant retras de meserie. Raul are două goluri de cînd a ajuns la Steaua, ambele date din postura de atacant.

Mijlocaş central: Brandan, fundaş stînga de obicei. Argentinianul a bifat doar un meci ca mijlocaş central în sezonul 2008-2009, în care a fost campion cu Unirea.

Atacanţi: Tatu şi Mihai Costea, extreme sau atacanţi retraşi la fostele lor cluburi, Beira Mar, respectiv Craiova. Deci pe teren n-a existat nici un vîrf.

Citeşte aici cronica meciului Gaz Metan - Steaua 3-0

"Rusescu nu e mijlocaş dreapta, clar! El nu e obişnuit să joace cu piciorul lipit de tuşă şi nici nu e capabil să facă efortul susţinut al unui jucător de bandă"
Ilie Dumitrescu, antrenor

"Acum sîntem în tranziţie, dar vă garantez eu că nu veţi mai vedea Steaua umilită vreodată în campionatul următor!":)
Mihai Stoica, în returul stagiunii trecute

1947 era anul ultimei şi singurei victorii a Gazului contra Stelei la Mediaş, 4-3 pentru ardeleni cînd bucureştenii se numeau ASA şi debutau în primul eşalon

Secundul şi patronul au fost la nuntă:)
Levy i-a avut drept asistenţi doar pe Eugen Nae, antrenorul portarilor, şi pe Michele Bon, preparatorul fizic. Secundul Caramarin n-a mers la Mediaş, fiindcă a avut programată nunta chiar în seara jocului. La petrecere a fost invitat şi Gigi Becali, care, de asemenea, a lipsit din Ardeal.

Tudor iar a greşit grav
Mediaşului i-a fost refuzată o lovitură de pedeapsă cu două minute înaintea pauzei. Bawab a intrat în careu şi a fost împins de Bourceanu, din spate, în Iliev. Alexandru Tudor n-a sesizat că Bourceanu şi-a împins adversarul şi a lăsat jocul să continue. A doua eroare gravă s-a petrecut la golul doi al Mediaşului, care a fost precedat de un henţ clar.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
hofer
hofer  •  11 Septembrie 2011, 20:53

11 Septembrie 2011, 20:41 | CITEAZA 0 VIDEO Francezii ne iau iar la mişto: "Sportul naţional în România nu e fotbalul, e cerşitul" ............................................................. Boicotati Franta. Nu mai cumparati la CARREFOUR....! Aratati Francezilor cartonasul Rosu... ............................................................. Daca esti Roman adevarat transmite acest mesaj mai departe indiferent pe ce pagina esti ............................................................ VIVA LA ROUMANIE!

bijuviju
bijuviju  •  11 Septembrie 2011, 19:04
Postat de teleghidat pe 11 Septembrie 2011, 04:28

exact asa a luat si Dinamo bataie de la ucrainieni...nu erau mai buni dar asta a fost...nu asta e valoare stelei comparativ cu gazu...si diferenta e ca Dinamo nu a luat'o asa rau si ca a fost in EL...FCD!

tema asta nu prea are legatura cu dinamo. de fapt nu are deloc. si nu va mai lingeti ranile . gazu cand joaca cu dinamo nici nu se mai sinchiseste de vreo cativa ani. joaca cu rezervele ca borcea are totul aranjat cu arbitrii. gazu a iesit din EL pentru ca nu a facut fatza. dinamo la fel. mai acceptati si voi cand sunteti de kakao. va tot umflati in figuri fara nici o baza. ca va cresc pe spate pene...

roadster1988
roadster1988  •  11 Septembrie 2011, 14:07

Cea mai praf echipa.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează