FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua demarează tratativele pentru a-l lua pe Nistor » Becali oferă un jucător şi 500.000 de euro

Nistor, care mai are un an de contract cu Pandurii, va împlini 25 de ani peste 10 zile
Nistor, care mai are un an de contract cu Pandurii, va împlini 25 de ani peste 10 zile

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 22:59

Gigi Becali e gata să-l ofere definitiv la Tg. Jiu pe cel pe care l-a cumpărat cu 750.000 de euro în vara lui 2010 şi să achite şi o sumă de bani.

"Îl voi aduce pe Nistor la Steaua în vară", a anunţat Gigi Becali imediat după remiza cu Petrolul. Discuţiile între cele două cluburi pentru o eventuală trecere a mijlocaşului în Ghencea au început, iar prima ofertă pe care patronul Stelei o face îl vizează şi pe Mihai Răduţ.

Becali propune ca Răduţ să rămînă definitiv la Tg. Jiu şi în plus să achite o sumă de bani, dar nu mai mult de 500.000 de euro. Avînd în vedere că Răduţ a costat 750.000 de euro în vara lui 2010, efortul financiar al Stelei pentru Nistor ar fi de peste un milion de euro şi acesta ar deveni cel mai scump fotbalist luat vreodată de la Pandurii, Chiricheş costînd 800.000 de euro, iar Pintilii 700.000.

Marin Condescu, preşedintele celor de la Pandurii, nu a oferit încă nici un răspuns Stelei şi pentru că Malaga e şi ea interesată de jucător şi va face o ofertă la finalul lunii mai. În ianuarie, Pandurii l-a vîndut la Stuttgart pe Maxim, un alt fotbalist dorit de Steaua, pentru 1,5 milioane de euro.

6 jucători de la Pandurii au ajuns la Steaua în ultimii 3 ani: Stanca, Martinovici, Păcurar, Gabi Matei, Chiricheş şi Pintilii

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Amendă pentru pufuleţi :)
Comisia de Disciplină a LPF a amendat clubul Steaua după ce mai mulţi spectatori au aruncat cu pufuleţi în jucătorii echipei Petrolului, în momentul în care asistentul Sebastian Gheorghe i-a indicat lui Alexandru Tudor să acorde penalty pentru roş-albaştri în minutul 22. Steliştii au primit o amendă de 10.000 de lei, la fel ca şi clubul Petrolul pentru incidentele fanilor prahoveni.

Gigi a făcut show la Parlament
Gigi Becali a intrat oficial în vacanţă parlamentară. Ieri, acesta a vorbit pe holurile Casei Poporului despre subiectul său preferat, credinţa: "De Paşte nu sărbătoresc eu. Sărbătoresc inima şi sufletul meu. Se aşterne un fel de linişte, aşa, peste tot omul. Eu nu pot să ţin post pentru că fără brînză nu pot să trăiesc. Dacă mănînc fasole, mănînc şi brînză! Eu am mai păcătuit, aşa că nu pot să dau sfaturi. Mielul cînd este mai mare are mai puţine toxine. Cel mai gustos miel e ăla între şapte şi nouă kilograme".

"Îi afectează presiunea!"
Laurenţiu Reghecampf a explicat la Digi că are multe discuţii cu jucătorii săi despre cîştigarea campionatului: "Am stat şi stau mult de vorbă cu jucătorii. Îi văd, îi simt cum freamătă, cum vor să devină campioni cît mai repede. Mi-au explicat că presiunea aceasta îi afectează şi că de aceea evoluţia lor nu mai este aceeaşi. Dar le-am replicat şi eu: «Vouă vă convine să jucaţi cu 15 puncte avans sau cu 15 puncte în minus?»".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
iulian099
iulian099  •  26 Aprilie 2013, 00:00

Majoritatea dintre voi care spuneti ca daca ajunge la Steaua se alege praful de el sunteti doar frustrati ca nu vine la echipa voastra asta e clar. Cat despre faptul ca se distruge la Steaua uite jucatori care nu au facut asta si au jucat cu puterile europei titulari si sunt fericiti la steaua: chipciu,popa,pintilii,bourceanu,chiriches toti sunt adusi si ciobanul nu si-a batut joc de nici unul si au o cota crescuta fata de cand jucau la brasov,chiajna etc

cor_dos
cor_dos  •  25 Aprilie 2013, 16:55

acest Nistor e un jucator senzational! creste de la etapa la etapa chiar si dupa plecarea lui Grigoras, daca nu l-ati vazut jucand va spun sincer ca ar putea juca si la Malaga..

laurentz
laurentz  •  25 Aprilie 2013, 14:33

Avand in vedere ca dupa 2 luni la steoaia va avea o valoare de 7-8 milioane, n-ar fi mai bine buey jiji sa le iei acu', pe loc, pandurilor vreun milion si sa le dai in clauza 50% din urmatoru' transfer ? Branzaru' paulei....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează