FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Adrian Bumbescu, încurcat de conflictul CSA Steaua - FCSB: „Ah, despre meciul ăsta spui?”

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 14:57

Adrian Bumbescu (59 de ani), fundașul central care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, e în continuare bulversat de conflictul dintre CSA Steaua și FCSB. 

Prezent la meciul dintre gloriile lui Dinamo și cele ale Stelei (detalii AICI), organizat astăzi de Ioan Andone, Bumbescu a fost întrebat cum s-a mișcat apărarea Stelei în primele 15 minute. 

Fostul fundaș al Stelei, antrenor la CSA în acest moment, a fost încurcat. În prima fază a crezut că este chestionat despre defensiva celor de la FCSB: „Nu vreau să supăr pe nimeni, nu comentez. Suntem la un eveniment frumos și vreau să ne bucurăm de el”.

Repoterul a lămurit problema, explicându-i că se referea la meciul Old Boys care se disputa în acele momente: „Ah, aici. Ne lipsește posesia. Majaru și Rotariu dau doar diagonale. Uitați, au făcut-o din nou. Trebuie să schimbăm ceva”. 

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
444146372671758
Nicoara Vioara Viorel  •  25 Martie 2019, 01:47

Saracul domn Bumbescu. Un jucator urias. Pana sa le taie oierul alocatia era scos pe brate cel putin saptamanal de catre domnul Iovan de la carciuma din 13 septembrie fostul paradis grill, Elena sau La Romica. Ce sa mai stie acesti jucatori uriasi Bumbescu, Iovan, Stoica si ceilalti (despre morti numai de bine), pe cine sa mai spuna si ei ca sustin. Din pacate statul roman nu ajuta astfel de legende din toate domeniile sociale sa-si mentina coloana vertebrala. Cand va mai avea tara asta castigatori de liga sau cupa campionilor?...Bumbescu era obligat sa faca selectia la copii si juniori acum 15-20 de ani, pe baza borcanelor de muraturi sau pungile cu orez sau mai stiu eu ce primea de la parinti si noi ne miram de ce nu mai avem fotbalisti

1157593904266198
Bulete Cristi  •  24 Martie 2019, 17:17

L ati intrebat pe Bumbescu daca era baut sau treaz?daca a consumat niste vodca sau vinisor ca pe la toate echipele numai asa era,cu alcool ul in nas..

juliusmad
juliusmad  •  24 Martie 2019, 16:07

:))) pana si bumbescu stie ca FCSB e Steaua

Vezi toate comentariile (3)
Comentează