FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE GRAVĂ

Steaua e alături de Băcilă! Gardoş dezvăluie ce i-a spus jucătorului gorjean

Gardoş regretă accidentarea produsă lui Băcilă
Gardoş regretă accidentarea produsă lui Băcilă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 18:57

Roş-albaştrii regretă incidentul din meciul de aseară şi-şi afirmă sprijinul pentru mijlocaşul Cosmin Băcilă! Clubul din Ghencea a postat pe site-ul clubului un comunicat de presă, prin care îl susţine pe fotbalistul gorjean.


"FC Steaua Bucuresti e alături de mijlocaşul Pandurilor, Cosmin Băcilă, care trece prin clipe grele după accidentarea suferită în partida de aseară. Steaua regretă nespus de mult accidentarea suferită de Cosmin Băcilă şi consideră că jucătorul echipei noastre, Florin Gardoş, nu a avut nici un moment intenţia de a-l accidenta. Clubul nostru îi urează lui Cosmin Băcilă multă sănătate şi îi doreşte să revină cît mai repede pe gazon".

"Îmi pare foarte rău că l-am accidentat pe Cosmin. Nu am avut nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Am trecut şi eu prin astfel de momente şi nu doresc nimănui să păţească ceea ce a păţit el. Am fost astăzi la spital, am stat de vorba cu el şi mi-a spus că nu îmi poartă ranchiună. Mă rog la Dumnezeu să se facă bine cît mai repede", a declarat Florin Gardoş pentru site-ul clubului.

"Îmi pare foarte rău, sînt momente pe care nu şi le doreşte nimeni. Îi doresc multă sănătate şi să revină cît mai repede pe gazon"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"A fost o seară tristă pentru noi toţi. Doamne ajută să revină rapid şi, din propria experienţă, sînt convins că va reveni mai puternic din punct de vedere mental"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

Gardoş riscă 24 de etape de suspendare. Cazul va fi judecat miercuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
plischi
plischi  •  20 Septembrie 2011, 08:04
Postat de sergiu23 pe 19 Septembrie 2011, 19:17

STIMATI asa-numiti ziaristi , Cosmin Bacila este din Constanta, chiar daca el evolueaza in momentul de fata pentru Pandurii. Va rog sa nu-l mai dezonorati numind-ul oltean, omul are piciorul rupt si voi ii denigrati si onoarea asemuind-ul cu oltenii jegosi. Si puneti mana si cercetati inainte sa scrieti ceva, nu ii dati numai inainte pe tastatura. Va multumesc!

si nu uita sa-i inveti gramatica pe ziaristi, ca vad ca pe litoral limba romana este la mare suferintza.

plischi
plischi  •  20 Septembrie 2011, 08:03

si nu uita sa-i inveti si gramatica, fiindca la constanta vad ca este de baza...

plischi
plischi  •  20 Septembrie 2011, 08:00

sa recunoastem ca intre "chestia aceea" a lui lacatus cu bacauanul ala nefericit - cand "fiara" s-a dus direct pe tibia aluia - si ceea ce s-a petrecut la ploiesti este o diferenta ca aceea dintre steaua de atunci si cea de acum.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close