FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, LUNI, 20:30

Steaua e arbitrată de "talismanul" său » Cu el la centru, roș-albaștrii au pierdut doar un meci din ultimele 18 partide

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 19:32

Steaua va avea luni și joi o dublă de foc pe stadionul din Ovidiu contra Viitorului. Astăzi au fost desemnați și arbitrii care vor oficializa la partida de mîine.

La centru va fi Alexandru Tudor, un arbitru care poate fi considerat cu noroc pentru campioana României. Din ultimele 18 întîlniri în care a condus-o pe Steaua în toate competițiile, roș-albaștrii au pierdut doar un meci: Gaz Metan Mediaș - Steaua 3-0, în Liga 1, 10 septembrie 2011.

Alexandru Tudor va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Valentin Avram, iar arbitru de rezervă va fi Horia Gabriel Mladinovici.

Viitorul va întîlni Steaua în campionat luni, de la ora 20:30, și de la aceeași oră cele două formații vor juca joi în Cupa României. Partida va fi în direct pe Dolcesport, Digisport, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
blatistu49
blatistu49  •  13 Decembrie 2015, 23:42

arestat condamnat hotul de ani de zile fura ptr BECALi

cris4co
cris4co  •  13 Decembrie 2015, 23:36

ce nu intelegeti ma...daca steaua nu e in TOP,Romania nu are fotbal.Toti strainii rad de noi si cu ...Este cineva din fruntea fotbalului romanesc care sa vrea fotbal cinstit? Hai sa fim seriosi. Cu cinstea mori de foame.Niciodata Romania nu a fost sau va fi ...cinstita la fotbal.Asa ca straini au tot dreptul sa rada de noi....

fcu1948
fcu1948  •  13 Decembrie 2015, 22:00
Postat de travka pe 13 Decembrie 2015, 21:46

haideti mai gsp acum va rog sa faceti o ancheta cu erorile de arbitraj pro dinamo sezonul asta , pro Astra si contra Steaua sau sezonul trecut cand au fost 18 greseli pro Mures si Steaua a avut doar 3 greseli pro, dar sezonul asta vreau sa faceti o statistica pentru Dinamo, sa vedem cate meciuri au castigat dupa erori grave de arbitraj, si pentru Astra care a pierdut 3-2 cu Steaua dar datorita sinucigasului Coltescu a castigat cu 2-0

Astra v-a bătut de fiecare dată când v-a prins, *** și nu te mai agita!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează