FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua face contracte antipariuri » Campioana introduce clauze speciale în înțelegerile cu jucătorii și antrenorii

Laurențiu Roșu a avut clauză antipariuri
Laurențiu Roșu a avut clauză antipariuri

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2016 00:00

Campioana introduce clauze speciale în angajamentele antrenorilor şi jucătorilor că le este interzis să joace până şi cărţi.

Cluburile au început să-şi ia măsuri pentru a nu fi prinse descoperite în cazul în care vreun oficial, antrenor sau fotbalist e descoperit că a încălcat regulamentul şi a jucat la pariuri. Steaua a decis de ceva vreme să introducă în acordurile pe care le are cu cei pe care îi angajează clauze speciale împotriva pariurilor.

"Am avut clauză în contract că nu aveam voie să joc la pariuri! La Vaslui nu-mi mai aduc aminte dacă era, dar la Steaua aveam clauza asta în contract. Era şi un regulament de ordine interioară ce prevedea amenzi dacă pariai. La Steaua nu era voie să se joace nici măcar cărţi! Nu m-au tentat niciodată și nici nu am jucat. Am văzut că au mai jucat alți colegi de-ai mei în Spania, dar eu n-am jucat niciodată", a dezvăluit Laurenţiu Roşu, care a activat ca secund în Ghencea în sezonul 2014-2015.

Clauzele respective apără clubul în cazul în care s-ar ajunge la o situaţie similară cu cea a lui Şumudică, iar Steaua ar putea cere inclusiv despăgubiri, din moment ce a fost încălcată o înţelegere semnată în prealabil.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  09 Martie 2016, 11:30
Postat de juliusmad pe 09 Martie 2016, 11:02

:))))

Apropos de random, khal si mariusica&clonele dinamoviste, vad ca au disparut...oare s-au dus la petrecerea data de gesepe pentru cei 50000 de euro castigati , s-or fii dus cu sacii la tolo acasa.... Face cinste gazeta cu 40 de pahare pentru cei care posteaza astazi...?!?!?!? ca tot vor sa investeasca in cititori...

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  09 Martie 2016, 11:23

Inainte de a comenta stirea, Cratoiu este singurul care se semneaza, deci el este un fel de sef al departamentului - scrie dar nu cu cap. Trebuie sa recunoastem ca iti trebuie balls sa te semnezi pe asemenea *** citez: "antrenorilor şi jucătorilor că le este interzis să joace până şi cărţi.", sa inteleg ca chipciu si papp joaca carti, macale,tabinete cu muniru si tosca , randamentul echipei fiind mult sub cel asteptat deoarece ei se ascund cand joaca carti si trebuie sa care volumele lui Sadoveanu ca sa ascunda pachetele de carti,intre coperti. Antrenamentel s-au transformat in cercuri literare , d=asta steaua nu are conditie fizica , ca Reghe le da dictari si gigi le citeste poezii iar meme le da note - astfel vin si maririle de salariu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  09 Martie 2016, 11:02
Postat de bogdangeorge84 pe 09 Martie 2016, 10:52

el are treaba doar cu Motzoc . Doamna Ruxandra e cu facebucu nu are treaba cu el de ceva timp si se simte , pare cam nervos, e neiubit omu asta.

:))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează