FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, făcută praf:" Este cea mai slabă din istorie" » Un titular roș-albastru este criticat dur

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 11:48

Liță Dumitru, fost jucător la Steaua, a criticat lotul roș-albaștrilor și achizițiile făcute.

"Este cea mai slabă echipă a Stelei din istorie. Dacă transferă jucători de la CFR și Oțelul, steliștii nu pot avea pretenții.  De la cine să te aștepți să joace bine? Au plecat Szukala, Sînmărtean, Keșeru și Tănase și au adus jucători mult mai slabi. Au nevoie de jumătate de echipă. În opinia mea, Tade este atacant pentru CFR și nu are valoare pentru Steaua.

Nu știu de ce apără Cojocaru. Nu știu al cui copil este și nu înțeleg de ce se insistă cu el în poartă", a spus Liță Dumitru la DigiSport.

În această vară, Steaua i-a transferat pe Alcenat, V. Mihalcea, Alex Tudorie, Tahar, Hamroun, Tade și Muniru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
817257781683261
Marian Popescu  •  15 Iulie 2015, 18:22

Pacat ca Lita nu se abtine. Si din nou pacat pentru ca GSP nu-si semneaza articolele. Iar oamenii din presa o tot dau inainte cu drepturile de autor. Pai cu dreptu' ar merge, dar unde-i autoru'?

steaua024
steaua024  •  15 Iulie 2015, 16:59

Ce mare pacat! In ce hal a putut sa ajunga acest jucator urias care a evoluat la Rapid si la Steaua! Din bun simt gazetaresc, eu personal nu mi-as fi batut joc de acest om care a dovedit, daca mai era nevoie de dovedit, CA NU POATE SA FACA IN AFARA TERENULUI ce a facut ca jucator! A dat chix la orice echipa a mers ca antrenor si a iesit pe usa din spate, a facut afirmatii care s-au dovedit a fi contrare realitatii ulterioare in diverse subiecte pe tema fotbalului! Si ceace este mai grav, SE CONSIDERA ..NEINTELES! Mare pacat !

vvalyy
vvalyy  •  15 Iulie 2015, 16:17

Daca vorbeste lita dimitru sau tudorel stoica,e clar ca debiteaza din cauza frustrarii......Acestia doi vor ramane la capitolul fosti jucatori pe la Steaua si nici decum legende......penibili

Vezi toate comentariile (11)
Comentează