FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua fără reacţie! » Călcîiul lui Ahile al campioanei: dacă e condusă nu reuşeşte să revină

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 21:59

În acest sezon, din 9 meciuri în care adversara a marcat prima, trupa lui Gâlcă a evitat înfrîngerea doar în două partide.

Campioana nu ştie să se ridice de la podea. E concluzia primelor 37 de meciuri oficiale ale actualului sezon, în toate competiţiile. Faţă de perioada Reghecampf, cînd au existat meciuri multe în care, chiar dacă Steaua s-a văzut condusă pe tabelă, echipa avea reacţie şi reuşea să întoarcă, acum nu s-a mai întîmplat aproape deloc aşa ceva.

Derby-ul cu Rapid e doar ultimul exemplu că, sub comanda lui Gâlcă, gruparea din Ghencea nu ştie să reacţioneze şi să se descurce sub presiune. S-a întîmplat ca adversarii să fie în avantaj într-un sfert din toate jocurile disputate pînă acum şi numai în două cazuri Steaua a evitat eşecul. Cu Rapid, în prima etapă din tur, Steaua a întors şi a cîştigat cu 3-1, dar şi în deplasarea din Portugalia, cu Rio Ave, cînd s-a terminat 2-2 după ce gazdele au avut 1-0 şi 2-1.

În rest, înfrîngeri pe linie, indiferent că Steaua a încasat gol la 0-0 de la nume importante precum Dinamo Kiev şi Ludogoreţ sau din partea unor no-name-uri gen Ceahlăul şi Aalborg.

15 e numărul meciurilor, dintr-un total de 25, în care Reghecampf, ca antrenor al Stelei, a revenit după ce a fost condus şi fie le-a terminat la egalitate, fie le-a cîştigat

Meciurile din acest sezon în care Steaua a fost condusă

Liga 1
Rapid - Steaua 1-3
Steaua - Ceahlăul 0-1
ASA - Steaua 1-0
Steaua - Rapid 0-1

Europa
Ludogoreţ - Steaua 1-0
Rio Ave - Steaua 2-2
Aalborg - Steaua 1-0
Dinamo Kiev - Steaua 3-1
Steaua - Dinamo Kiev 0-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blue_sky
blue_sky  •  25 Februarie 2015, 11:28

Calcaiul lui Ahile a fost de la inceput Galca, care nu este antrenor de Steaua!Cand ratezi atat de jalinic Campania europeana in CL si EL, normal si de bun simt ar fi fost sa-si dea demisia.Nu sunt fanul lui Reghe, dar nu poti sa nu remarci ca pana sa vina el la Steaua a fost seceta mare la campionate atatia ani, iar cu Galca pe banca echipa e varza in aparare, unde Papp e o veriga foarte slaba!Steaua are lot bun, dar antrenorul aseaza echipa in teren si ii face tactica de joc.

cobra_z
cobra_z  •  25 Februarie 2015, 10:21

eliberat , neeliberat , dar prejudiciul s-a recuperat ? ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează