FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua i-a rămas în suflet » La doi ani de la retragere, Emeghara a vorbit despre ”roș-albaștri” în Nigeria”: ”Un club imens, îi datorez totul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 19:12

Ifeanyi Emeghara, fostul fundaș al Stelei, a vorbit despre perioada petrecută în Ghencea, 2007-2013, într-un interviu acordat pentru presa din Nigeria.

Problemele de sănătate l-au forțat pe Emeghara, 31 de ani, să se retragă în 2014, după ce evoluase ultima dată la Qabala, în Azerbaijan.

”Când m-am întors, mi-am dat seama că nu pot juca la capacitate maximă, că nu mai pot face lucrurile pe care le făceam înainte, că nu pot juca așa cum obișnuiam, așa că a trebuit să mă retrag. M-am oprit din a juca fotbal pentru că nu mai mai iubeam ce făceam", a explicat Emeghara.

Fostul Stelei și-a amintit cu plăcere de perioada petrecută alături de ”militari”: ”România a fost o experiență superbă, un vis care a devenit realitate. Am fost foarte fericit în acel punct al carierei, pentru că lucrurile mergeau foarte bine. Steaua e un club imens și faptul că am jucat în Liga Campionilor și la națională se datorează Stelei. A fost o perioadă frumoasă a carierei mele."

"Acum, după retragere, sunt deschis mai multor lucruri, dar momentan, eu și prietenii mei încercăm să găsim tinere talente în Nigeria. Avem un program prin care îi încurajăm să meargă la școală și să se apropie de Dumnezeu. Chiar îmi place să lucrez cu copiii și să le împărtășesc din experiența mea"
Emeghara despre viața sa după retragere

1.200.000 €a plătit Steaua pe Emeghara în 2007, când l-a transferat de la Poli Timișoara

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  06 Martie 2016, 20:29

De ce nu vă semnați aberațiile ? Vă e rușine ?

ortega
ortega  •  06 Martie 2016, 20:28

Fostul Stelei și-a amintit cu plăcere de perioada petrecută alături de ”militari”: ,,, Bai Spiru , tu ori îți bați joc *** mai bine decât puteam *** vreodată , sau ești *** lui gheorghe ... mlitari ... Militari o fi fost ăia care te-au fabricat pe tine , ghinion că *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează