FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, ”iepurele” din negocieri » Cum vrea Laurenţiu Reghecampf s-o convingă pe Dinamo să semneze cu un jucător reprezentat de soţia sa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 06 mai 2014 21:34

Cuplul format din Laurenţiu Reghecampf şi agentul său favorit lucrează şi în afara Stelei. Antrenorul a surprins recent spunînd că "îmi place de Mihai Roman, de la Săgeata. E un fotbalist cu forţă, cu viteză, un jucător interesant".

Atacant, Roman are 3 goluri în 18 meciuri la Năvodari şi, la 21 de ani, nu a confirmat eticheta de "mare talent" ce-i fusese aplicată acum cîţiva ani, cînd a debutat în tricoul Universităţii Craiova. De ce a ţinut Reghe să-l laude, în condiţiile în care deţine în lot şi pe lista de achiziţii oameni de atac cu CV-uri şi cu perspective mai bune decît ale lui Mihai?

Vîrful va deveni liber de contract după finalul sezonului şi agentul lui este acelaşi ca al lui Reghecampf. Impresar care l-a propus pe Roman la Dinamo din nou, după ce încercase să-l trimită printre "cîini" şi în iarna trecută. Iar "principalul" Stelei l-a complimentat pe jucător ca să le atragă atenţia roş-albilor că au ocazia să pună mîna pe un fotbalist foarte bun, unul care ar interesa-o şi pe campioană!

În realitate, Mihai are doar 6 goluri în primul eşalon în 54 de apariţii şi a atras atenţia cu adevărat o singură dată pînă acum, cu un gol marcat chiar împotriva Stelei în stagiunea precedentă, cînd evolua pentru Turnu Severin, într-o remiză cu campioana, 1-1, într-un meci care nu mai conta pentru clasament.

În Ştefan cel Mare va ajunge probabil brazilianul Wellington, de la Chiajna, un transfer care i-ar închide încă o dată porţile atacantului propus de cuplul Reghecampf. Agentul are şi o variantă de "backup" pentru tînărul oltean. E vorba despre CS Universitatea Craiova, o destinaţie ce poate deveni realistă numai în eventualitatea în care "noua Ştiinţa" va promova în Liga 1 şi îşi va permite investiţii mari în continuare.

CraiOlguţa încearcă să înregimenteze şi jucători olteni, ca să atragă mai uşor suporterii din Craiova de partea sa, după o campanie iniţială de achiziţii axată pe "mercenari" precum Varga, Ferfelea, Curelea şi Izvoranu.


400.000 de euro e cota de pe transfermarkt a lui Roman, atacantul pe care Reghe încearcă să i-l recomande lui Dinamo. Fotbalistul va fi liber de contract de la 1 iulie

Petrecere la Cheile Grădiştei
La 28 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni, generaţia Steaua '80 se reuneşte pentru petrecerea aniversară la Cheile Grădiştei, locul obişnuit de întîlnire în ultimii trei ani. Iordănescu, Duckadam, Tudorel Stoica, Bălan, Belodedici şi Bumbescu şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment. Vor lipsi sigur Lăcătuş şi Balint, ambii avînd meciuri în Liga a 2-a. Ca în fiecare an, va avea loc şi-un patrulater, unde va evolua Steaua ’86, naţionalele ziariştilor şi a artiştilor, plus o selecţionată locală.

"Nu luăm jucători de la retrogradate"
Reghecampf i-a răspuns lui Sergiu Buş, cel care a declarat că în Ghencea s-ar duce şi pe jos: "E foarte greu să aduci la Steaua fotbalişti de la o echipă retrogradată. Aici se cere performanţă, se cere calificarea în Champions League. Sergiu Buş e un jucător bun, dar în momentul de faţă sînt jucători mai importanţi în campionatul românesc sau în străinătate pe care noi ni-i dorim. Vom aduce oameni obişnuiţi să facă performanţă şi care s-au luptat pentru a cîştiga ceva".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mvradulescu
mvradulescu  •  07 Mai 2014, 16:05

Povestea cu "reclama" pentru Mihai Roman, mi se pare o speculație murdară, menită doar ca să faciliteze și apariția numelui d-lui Negulescu la rubrica "activități editoriale efectuate". În rest ... vorbe ...

raveamnesia
raveamnesia  •  07 Mai 2014, 15:21

m-am bucurat ca am scapat de ciuma albaneza, si acum cuplu asta de tzarani combinatori Reghe si Cap de Mop isi fac de cap. adevarat proverbul ala care zice ca "ai scapat de dracu si ai dat de masa."

zidane92
zidane92  •  07 Mai 2014, 15:18
Postat de xhthu pe 07 Mai 2014, 13:04

dinamo cunoscuta oriunde pe glob ?:))))))))))))))))))

La avatarul pe care il ai nu am de ce sa intru in discutie cu tine daca privesti obiectiv o sa vezi ca cele mai bune transferuri pe vest se fac de la steaua,cfr si Dinamo si daca intrebi in orice tara din europa cluburile sunt avute in vedere de cluburi si impresari! Pandurii si Petrolul sunt la inceput nu prea au deschidere decat in spatiul ex-sovietic!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează