FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îl vrea pe Keita!

Ladji Keita, Keita, Steaua
Ladji Keita, Keita, Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Roş-albaştrii s-au interesat de atacantul senegalez al portughezilor de la Vitoria Setubal, cel care i-a fost adversar lui Stoichiţă în campionatul cipriot

Liga I din Portugalia rămîne o piaţă interesantă pentru Steaua. După ce l-a ratat pe camerunezul Pouga, blocat de Leixoes, Panduru s-a reorientat către un alt fotbalist din prima ligă lusitană.

E vorba tot de un african. Ladji Keita, de la Vitoria Setubal, penultima în clasament în acest moment. Înalt de 1,86 metri, Keita a evoluat pînă în vara anului trecut în Cipru, la AEP, şi a fost adversar al lui Stoichiţă, care era antrenor la AEL Limassol. În actualul sezon, vîrful senegalez a jucat în toate cele 16 etape de campionat, reuşind să înscrie 5 goluri, fiind cel mai bun marcator al lui Setubal şi pe poziţia a 9-a în topul golgeterilor din Portugalia.

23 de goluri a marcat Keita în ultimii 4 ani în cele 121 de meciuri pe care le-a disputat pentru 4 echipe: Rio Ave, Atromitos, AEP şi Vitoria Setubal

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  22 Ianuarie 2010, 12:19

kakatpetanos e mediocru... a inscris doar pt ca steaua e campioana blaturilor... singurele care conteaza sunt golurile din cupele europene,acolo nu poate gigi sa traga sforile ca in liga 1... cand se judeca cazul valiza? abia asteptam sa scapam de campioana blaturilor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Ianuarie 2010, 11:50
Postat de pe 22 Ianuarie 2010, 11:11

auzi vericule? de la a te interesa si pana a se finaliza, e drum lung. nu trebuie sa te superi pe comentariile altora. tu il dai exemplu pe kapetanos. eu iti dau mai multe exemple: elton, dayro, carlos, andrey, grzelak, bibiskov.....oho si mai sunt....de care se fac misto acum, si cand au venit la steaua erau cei mai tari, "priviti ce poate sa faca elton", "vedeti un gol magnific al lui dayro", "carlos isi schimba culoarea parului in functie de culoarea tricoului"..

Pai din punctul meu de vedere nici Dayro nici Grzelak nu sunt jucatori slabi doar ca nu au avut cine sa ii antreneze. Polonezul e singurul care mai stia sa faca un dribling iar Dayro cu toate pacatele si fitele lui ne-a inscris cateva goluri importante, practic cu golul lui a reusit Steaua sa bata Galata si oierul si-a luat milioanele mult dorite din Ch.League, deci si-a scos cele 2mil $ date pe el.

 •  22 Ianuarie 2010, 11:45

Marius Lacatus a anuntat ca pleaca de la FC Vaslui daca atacantul Wesley Lopes, golgheterul moldovenilor va fi transferat in aceasta perioada de mercato. Lopes are o oferta din partea clubului Amkar Perm, grupare care ar fi dispusa sa plateasca pana la trei milioane de euro pe el.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează